Spániel bajusz, szempilla és bunda visszanő?
A kutyakozmetikus levágta a spánielem bajuszát és szempilláját. Nem is értem miért, kivagyok tőle! Szerintetek visszanő ugyanolyan hosszúra vagy csutka marad? Továbbá a mellkasán, a feje tetején és a lábai elülső részén le van gépezve (a zászlók megmaradtak), ez a továbbiakban be fog göndörödni, nem lesz soha szép hullámos, mint volt?
Profi kozmetikus csinálta, így abban bízom, hogy nem csinált a szőrével maradandó hibát... de vannak kétségeim.
Agyoncsapnám az ilyen kozmetikust!
A bajusz érzékszerv is a kutya számára, a szempilla pedig védi a szemet, ugyanúgy, ahogy az embernél is... nem tudom, ő mit szólna, ha nem lenne szempillája... (nekem kiskoromban leégett egyszer, tudom, milyen érzés).
De visszanőnek, ahogy majd a bundája is.
Igen, nem is értem a bajusz és szempilla levágást. Funkciója van és mellesleg cuki is :)
A spáni bundája alapból egyenes/hullámos, de gépezés után hajlamos göndörödni, na ettől félek én...
Pedig az egyik legjobb spániel kozmetikusnál voltunk, aki kiállításra készít fel kutyákat, tehát tudja, hogy mit lehet és mit nem. Ezért bíztam benne vakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!