Mi a véleményetek a bunda viseléséről?
Én iszonyatosan dühös vagyok, ha meglátok egy piperkőc vénasszonyt, nyakában lógó döglött róka lábával, vagy egy hatalmas bundában páváskodni.
Attól, hogy nem az ő kezük vetett véget az állatok életének, támogatták azzal, hogy megvették, így ugyanolyan GYILKOSOK!!!
19:53-as vagyok
Azért az teljesen más, ha leölnek egy hermelint, kígyót, ezüstrókát stb. csak a bőréért, prémjéért, mintha megölnek pl. egy sertést, aminek megesszük a húsát és mellesleg felhasználjuk a bőrét.
Ez a természet körforgásába számomra jobban belefér, míg az előzőnek semmi értelmét nem látom.
Ez a véleményem:
+18
+18
A bunda 90%-a Kínából származik. Azért nincs rajta, hogy made in china, mert pl: nem ott festették, vagy nem ott csomagolták...
Hat miattam egyallatot se oljenek meg, hogy a bundajat viselhessem.
Bezzeg vakondbol nincsen mert azt nehez megfogni, de ha elkaphatnak abbol is csinalnanak mert gyonyoru a premje.
Egyetertek, hogy a bordzseki mas mert megesszuk, es a bort is felhasznaljuk.
ha meglátok egy piperkőc vénasszonyt, nyakában lógó döglött róka lábával, vagy egy hatalmas bundában páváskodni.
Persze fiatal nők nem járnak bundában.
Ha belegondolok, ezért, hogy valaki CSAK DIVATBÓL viselje a bőrét, egy állatkának kellett meghalnia. Ez undorító.
Viszont vannak nagyon divatos "szőrös" kabátok, amik nagyon jól néznek ki, és csak műszőrből készültek :)
Azokat az embereket meg ki nem bírom állni, aki igazi szőrmekabátot visel, hogy megmutassa: nekem erre is van pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!