Mi a véleményetek a bunda viseléséről?
22:41
A valaha olvasott legbutább és legegoistább hozzászólást írtad. Szánalmas "ember" vagy.
22:41-esnek!
Ha már nem fog úgy menni az "üzlet", mint most, téged is megnyúznak élve. Ezt értsd, ahogy akarod.
Oké, szóval ha egy idegenen látjátok, aki lehet, hogy most vette, én se nem tapogatom se nem szagolgatom, mondjuk nincs eső, csak hideg.
Bocs, hogy kukacoskodó vagyok, de minden bundát viselőre nem kéne csúnyán nézni, mert ha új, nem látszik, ha nincs eső, nem látszik, idegent nem tapizol le, nem szagolgatsz (nekem legalábbis nem szokásom), és lehet, hogy műszőrmét hord, de mégis állnia kell a szúrós tekintetű embereket.
Szerintem ma már nagyon kevesen vannak, akik igazi szőrmét hordanak az összes szőrmét viselők körében, nem csak azért, mert csúnya dolog állatot ezért leölni divatból, hanem azért is, mert nagyon kevesen engedhetik meg maguknak azt a kiadást. Az igazi bőr (akár cipő, akár kabát) is drágább, mint a műbőr, az igazi irha is drágább a mű irhánál. És nem filléres árkülönbségekről van szó. Egyébként is, néhány éve az irha újból divatba jött a szőrmével szemben (és tapasztalatból mondom, hogy az igazi irha a legmelegebb kabát).
Értelek :)
Akkor....jó sokáig nézem, és hallgatok a megérzésemre :)
21.40!
Én például éppúgy sajnálom az éhező embereket! Csak sajnos rajtuk nemigen áll módunkban segíteni! Míg a bundával kapcsolatban nálunk lehet a kulcs. Ha nem venne senki bundát, nem ölnének le fölöslegesen sok ezer állatot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!