Mi a véleményetek a bunda viseléséről?
20:22
Te nem vagy teljesen normális.
20:22-es, akkor ezt magyarul is elmondhatnád, bár lehet, hogy bennem van a hiba xD
Egyébként a bundáról: Újat már nem tudok mondani, gyűlölöm az állatkínzókat, a bundákat. Gondoljatok már bele: a tigrisek a kihalás szélén állnak az olyan egoista, undorító férgek miatt, akik, csak "igazi szőrme bundában érzik magukat igazi királynőnek" (ezt most Kelistől idéztem, ő is igazi bundát hord :@) Én nem tudom elképzelni mi járhat azoknak az embereknek az agyában, akik megölnek, megnyúznak egy állatot, és mi azoknak az embereknek, akik meg is veszik ezeket. Azt hiszik, hogy a bundától, szebbek,jobbak lesznek, és mutogatják, hogy nekik erre is van pénzük, de a legtöbb ember csak szánalommal és utálattal fog arra az emberre nézni, aki bundát visel. Nekem ez a véleményem, a bundaviselők meg pontozhatnak le, ez is csak a szánalmasságukat fogja bizonyítani.
Akkor viselnék bundát, ha mondjuk eszkimóként élnék az északi sarkon.. Mert anélkül meghalnék. De az átlag embernek nincs szüksége rá, és pusztán divatból hordani, tudva, hogy direkt ezért lett leölve az állat, hát kicsit kiakasztó. Mondjuk én minden divatos szörnyűségen kiakadok (csak azért hordani kényelmetlen és csúnya cipőt, gatyát, mert attól irtó trendi leszel?).
A bőr dolog az más, szerintem fontos, hogy ne gagyi 2x használatos tárgyak, eszközök vegyenek körül. Meg gondolom maradék anyagból dolgoznak, és nem egy tigrist öltek le egy bőrtáskáért mondjuk..
kedves utolsó. szerinted aki bundát hord,azt érdekli a véleményed? elég nevetséges,hogy azt hiszed, ha elég sokszor beszólsz az ilyeneknek,akkor nem fogják hordani...
ja,és nekem nem róka bundám van(nerc,és BOKÁIG ÉR!) viszont egy barátnőmnek úgy lett rókabundája,hogy a férje lőtte a rókákat,mivel tanyán laknak,és a rókák rengeteg KÁRT okoztak,úgyhogy szerintem tök jó,hogy lett új bundája!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!