Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a bunda...

Mi a véleményetek a bunda viseléséről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
79%

na EZ az ami undorító. felfordul tőle a gyomrom pedig valójában csak szánalmasak. aki pedig állítja, hogy az állatok azért lettek teremtve hogy mi felsőbbrendű, istenkomplexusos lények leöljük őket, az egy idióta. akkor Te mire lettél teremtve? hogy a kukacoknak legyen mit enni?

mellesleg a helyzeten szerintem már az is javítana, ha szerencsétleneket nem élve nyúznák meg, hanem pl elaltatnák előtte. értem hogy nem akarják lelőni mert sérül a bunda, de egy nyamvadt tűszúrást megérhetne nekik, hogy ne szenvedjen az a szerencsétlen.

2010. febr. 10. 21:27
 72/90 anonim ***** válasza:
87%
Kedves isten tudja hanyadik hozzászóló. Igen, van akit érdekel a véleményem, a volt főnököm is elszégyellte magát és szögre akasztotta a bunda kabátot miután felvilágosítottuk, hogy ez ma már nem divat, csak a kiélt, ráncosodó eltartott feleségek hordják, akiknek már csak ez maradt. A pénz meg az ékszerek, mert a fiatalságuk,szabadságuk már rég tovaszállt. Gyakran látunk ilyen nőket. Vonulnak mint a dámák és nem veszik észre, hogy nem azért nézik őket mert szépek, vagy irigylik, hanem mert szánalmasak,nevetségesek. Hordjátok bátran, legalább a fent leírtakat egyből meg lehet rólatok állapítani .
2010. febr. 11. 11:50
 73/90 anonim ***** válasza:
16%
En azert utalom ezt a nagy bunda-mizeriat, mert annyi mas ilyen dolog van a vilagon, csak senki nem gondol bele.Akkor talan meg se egyuk az allatokat, mert szegenykeknek faj...Pl ott a homar, amit elve dobnak a forro vizbe,es ugy fozik meg.Vagy csak szimplan a kagylok, amiket szinten elve foznek meg.Vagy az osztriga, ami meg el, amikor megeszed.Es meg egy rakas mas dolog.Pl akkor nem kell elvagni a tyuk nyakat se, vagy mi?Mert faj neki?Vagy disznot se oljunk?Igenis az ember magasabb rendu, mint az allatok, ok alank lettek rendelve.De mondjuk mielott ossze-vissza kopkoditek a bundahordokat, gondoljatok bele, hogy hogy hany olyan ember van, aki csak ugy szimplan elvezetbol kinozza az allatokat.Ezek ellen kene tenni.Esetleg a gyereketek kormere is ranezhettek, mert ugye ok is eloszeretettel uzik ezt a tevekenyseget....
2010. febr. 16. 11:07
 74/90 anonim ***** válasza:
67%

17:13-as

A barátnőd biztos nagy hasznát veszi a rókabundának a tanyán LOL :):):):) :D:D:D:D

2010. febr. 16. 13:42
 75/90 anonim ***** válasza:
22%
21:27, egyebkent igen, kepzeld el, hogy az allatok pontosan azert vannak, hogy bizonyos ertelemben leoljuk oket.Vagy te egyenrangunak tartod magad az allatokkal?Hat, az a te bajod...Mint mar mondtam, szeretem az allatokat, de vannak bizonyos hatarok.Szamomra pl az a gusztustalan, amikor egyesek egy agyban alszanak kutyajukkal, meg szajon puszilgatjak....
2010. febr. 16. 14:38
 76/90 anonim ***** válasza:
83%
Előző. Miért, te meg fontosabbnak érzed magad az állatoknál? Pedig nem vagy az. Az emberek azt hiszik, hogy fontosabbak, pedig nem azok. Ismered azt az idézetet, hogy "A természet élhet emberek nélkül, de az ember természet nélkül nem." Na ennyire fontosak az emberek. Egyébként marhára szeretheted az állatokat, ha azt írod, hogy bizonyos állatok azért vannak, hogy leöljük őket. Én imádom az állatokat, és ilyet nem hogy nem írnék ki nyilvánosan emberek előtt, de még csak nem is gondolok ilyesmire. Thanks.
2010. febr. 18. 15:12
 77/90 anonim ***** válasza:
0%
kedves 13:42-es. lehet,hogy az én tanyasi barátnőm különb helyekre jár mint te,eléggé kihasználja a rókabundáját! egyébként,ha nem lett volna belőlünk bunda, akkor meg a földbe bomlana szét az értékes szőrme, mert bunda kérdés ide vagy oda, a rókákat le kell lőni!!náluk is, és nálunk is!!!!!!!!!
2010. febr. 18. 15:39
 78/90 anonim ***** válasza:
75%
Kedves előző, inkább téged kéne lelőni :D
2010. febr. 19. 16:01
 79/90 anonim ***** válasza:
32%
11:07-es voltam.Miert nem reagal senki?Akkor ne egyuk meg az allatokat, mert egyenranguak velunk?Ok, legyunk vegetarianusok.Amugy csak szolok, a novenyeknek is faj, ha megesszuk oket...:-)Ok is erzo lenyek, csak annyi a kulonbseg, hogy nincs szajuk, es nem tudnak beszelni.
2010. febr. 19. 16:22
 80/90 anonim ***** válasza:
80%
Más,ha étkezési célra ölünk le egy állatot(az emberek mindig fognak húst enni),vagy a bundájukért csak azért,hogy felfuvalkoott,beképzelt p.csák egyék magukat benne.Az ilyenek tudják magukról,hogy amúgy nagy senkik,nullák,senkinek nem tűnne fel a szánalmas létük,ha nem csicsáznák magukat.
2010. febr. 19. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!