Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a bunda...

Mi a véleményetek a bunda viseléséről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a legelső választ,hogy a bőrcipő meg a bőrdzseki is ugyanaz a kategoria.Igen a disznokat meg a marhákat ugyanugy megölnék a husukért,és ez igy van rendjén,valamit ennünk kell.Csakhogy nézzetek utána h ezeket az állatokat miylen körülmények között tartják előtte,és mennyit szenvednek.Régen tisztelték az állatokat,az udvarban nevelték őket,csak annyit amennyire szükség volt,arany életük volt,rendesen táplálták őket ( nemtudom ettetek e már igazi falusi disznót,de meg is érződik a minőségbeli különbség az izén ) aztán ha eljött az ideje megölték és megették. Szerintem meg pont azért lehetne emberségesebbnek lenni velük,mert mi vagyunk az emberek,az evolúció csúcsai (elviekben,erkölcsileg már megkérdőjelezném) ,és nem utolsó sorban állatok nélkül már rég éhendöglöttünk volna a retkes *csába. Legalább egy minimális tiszteletet adhatnánk ezért.
2010. febr. 4. 21:54
 42/90 anonim ***** válasza:
100%

ez mind igaz, de ez a probléma, amit többen is felhoztak (globalizáció) olyan dolog, ami ellen egyénileg nem nagyon tudunk tenni, mert ez már egy jóval nagyobb volumenű probléma.

bunda ügyben viszont mindenki tehet(ne) egyénileg is. és ha ez megoldva jöhet a következő lépés ;)

2010. febr. 4. 22:26
 43/90 anonim válasza:
11%

Imádok bundát viselni, az összes bútorom is teljes mértkben ilyen bundából van. Azért az, hogy ilyen idióta módon próbáljátok bizonygatni, hogy a szegény kis állatok védelmében nem hordtok, meg hogy jajj, mi lesz a szegény kis állatokkal, enyhén szólva nevetséges, pöffeszkedő, tehetetlen nyárspolgár népség. Ha még soha nem nyitottátok ki a szemeteket: az erőszak az evolúció létező vezérelve (ha már valaki felhozta ezt a témát), másrészről pedig a szadizmus egytől egyig minden emberben ott van. Igen, kiskoromban én is fojtogattam macskát, és nevettem, amikor kidugta a nyelvét. Igen, puszta kézzel agyonütöttem egy patkányt, amikor bejött a lakásba. És cigiztettem békát, és vertem meg kutyát szeneslapáttal. Az én nevemhez fűződik a reaktív fogamzásgátlás kidolgozása macskáknál, vagyis hogy a nőstény macska köré sereglett kandúrokat fűzfavesszővel meg kell sorozni. Az egyetlen dolog, ami abból az ezerszer linkelt (és már csak a tagadás szellemében való eljárás kedvéért is fake) petás videóban megragadott, az az volt hogy MILYEN ÁLLATOK EZEK? Sőt, még azt is el bírom képzelni, hogy maguk azok a retardáltak (ahogy ismerem ezeket a mindenféle természetfajvédőket) gyilkolták halomra azokat az izéket. És egyébként, pont ti vagytok azok, akik pénzelitek őket, ti vagytok azok, akik beszéltek róluk és ezzel piacot teremtetek. Remélem, a kérdés feltevője most gedvás sok pontot kap ezekért a válaszokért, de őszintén szólva nem érdekel; csak ezért a kérdésért regeltem (természetesen ez is hazugság), és hogy a szemetekbe köpjem: ezek az emberek a globalizáció trolljai, és ti vagytok azok, akik etetitek őket. Tudom, hogy ha csak egy irányba látsz, mint a ló, nehéz gondolkodni, de azért eltöprenghetne azon a válaszadók többsége, hogy vajon nem-e mesterségesen vagy vadgazdálkodásilag tenyésztett, tehát jogosan irtott állatokról van-e szó, és hogy megéri ez az egész a körülötte való felfordulást.

Jah, és szerintem jelenleg az egyetlen normális jogvédő szervezet a KKK.

(Csak a fehér embereket is kéne ütniük néha. Megjegyezném, még nem öltem embert, de most fontolóra veszem.)

2010. febr. 4. 22:41
 44/90 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:kár,hogy ilyen "emberek"is élnek,ezért tart itt ez a bolygó a pusztulás szélén.

Pszichiáter mit mondott?Hatásos lesz valaha a kezelésed?

2010. febr. 4. 22:47
 45/90 anonim ***** válasza:
84%
Te tutod mi az a bunda? Most nem azért de mit jelent az hogy a bútoraid bundából vannak? Te nagyon h*lye vagy és szerintem csak piszkálni akarod a népet, biztos nincs pénzed még egy tv-re sem hogy azt nézd az oldal helyett. :D
2010. febr. 4. 22:52
 46/90 anonim ***** válasza:
80%
nem tudtam, hogy a zártosztályon is engedik a betegeknek, hogy internetezzenek.
2010. febr. 4. 23:28
 47/90 anonim ***** válasza:
83%

22:41 egy szefóst minek engednek ide be? Miért nem moderálják ki?

Csak egy megjegyzés: hihetetlen , hogy vannak annyira buta, korlátolt fap...a nők, akik azt hiszik azért utálja normális ember a szőrmét, mert nem engedheti meg magának. Drága csillagom normális vagy? Simán megengedheték magamnak egy nercet, hétköznapra is, sőt kettőt is. De komolyan van akinek ehhez gusztusa van? Szerencsétlen kis állat. Mindamellett rettenetesen ízléstelen. Szó nincs rá.

2010. febr. 4. 23:54
 48/90 anonim válasza:
90%

22:41, a te mérhetetlen ostobaságodon már csak szánakozni lehet, dühöngeni nem érdemes. Sugárzik a szavaidból az emberi butaság, és a polgárpukkasztás célja. Tipikus hülye vagy te is, afféle, aki érdemtelenül van az evolúció csúcsán. Gratulálok ehhez a szép eredményhez.

(Teljesen mellékes megjegyzésként fűzöm csak hozzá, hogy a ló nem egy irányba lát :P Kizárólag két helyre nem terjed ki a látóköre, pontosan maga elé, és pontosan maga mögé :D )

2010. febr. 4. 23:57
 49/90 anonim válasza:
85%

Nem mondom, a 22:41es, te aztán egy igazán gennyes, érzéketlen r*hadék vagy. Nagyon remélem, következő életedben te is egy ilyen "vadgazdaságilag tenyésztett, tehát jogosan irtott" állatnak születsz újra, és akkor talán majd megváltozik a véleményed. Bár nem, te nyilván megérdemeltnek fogod tartani, ha elevenen megnyúznak, aztán azt a húst, ami marad belőled, kidobják a fenébe, mint a romlott párizsit. Aztán nézheted a többi tetemet, amíg te is el nem pusztulsz.

Ha már az állatok helyzetét nem érzed át, akkor értsd meg azt, hogy ha ilyenek megtörténnek a világban, akkor milyen azoknak az embereknek a lelke, akik ezt képesek csinálni? (Ne, ne kérdezd, hol lehet ilyen "lelket" venni, arra nincs elég pénzed).

Hogy mi van az olyan ember fejében, aki elevenen megnyúz egy állatot, azért, hogy a magadfajta tudjon miben páváskodni.

Senkinek nem volna joga ilyen sekélyes és felesleges "célból" elvennie egy állatnak sem az életét. Főleg nem megnyomorítani azt az életet, sőt, azért tartani, hogy utána ezt meg lehessen tenni vele. Ez gusztustalan. Az életek felett való rendelkezés nem az emberek joga, mert, mint az látszik, nem tudnak bánni vele.

Hogy így gondolkodsz, és ilyen vagy, azt meg fogja torolni rajtad az élet, ebben biztos vagyok. Mindenki megkapja azt, ami jár neki, így te se leszel kivétel. Csak azt sajnálom, hogy te nem úgy fogod visszakapni, hogy megnyúznak a fent említett körülmények között.

Mindenesetre hatalmas érzelmi szegénységről tettél tanúbizonyságot. Nyilván büszke is vagy a véleményedre. Hajrá, csak így tovább!

2010. febr. 5. 00:27
 50/90 anonim válasza:
79%
Megint én. Másfelől az ember pedig pont attól lenne ember, mert az ilyen benne rejlő "szadizmust" képes kordában tartani, tudatosan képes gondolkodni, körültekintően és értelemmel tud cselekedni. Azért, mert van agya, törekszik a jóra, és tanul a hibájából. Tud mérlegelni, meg tudja különböztetni a helyest a helytelentől és eszerint cselekdni. Szerintem ez a teljes értékű ember pontosabb, de nyilván nem tökéletes definíciója. Nagyon sajnállak téged, hogy már a szüleid sem tartoztak ebbe a körbe, és ezáltal te sem. Mert a fent leírt Ember gyereke nem csinál olyasmiket, mint amit te leírtál. Minden szavadtól csak nyílik a bicska a zsebemben...
2010. febr. 5. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!