19:57-ES VIDEÓRA: AKI EGY ÁLLATOT MEGKÍNOZ, MÉGHOZZÁ ELEVENEN MEGNYÚZ,(nem szabad ilyet mondani, de) UGYANAZT CSINÁLNÁM AZZAL AZ EMBERREL!!!!!!!! EZ A LEGUNDORÍTÓBB DOLOG A VILÁGON!!!!!!!!!!!! ROHADÉKOK!!!!!!!!!!!:@:@:@
2010. febr. 4. 20:05
22/90 anonim válasza:
Az állaton jól néz ki a saját bundája:)
2010. febr. 4. 20:06
23/90 anonim válasza:
Nem vagyok álszent. Nem tetszik a bunda. Nagy és szétáll. Én jobban szeretem a lányos, kényelmes dolgokat. Akkor sem tetszene ha nem kínoznának meg érte néhány állatot, az csak hab a tortán! Fúj! H*lye és önző aki ilyet hord. A b*zi sok pénzed máshogy is kimutathatod! Meg azt is hogy agyad nincs. Remélem téged is megnyúz egyszer egy betörő a sok pénzedért!
2010. febr. 4. 20:10
24/90 anonim válasza:
Kínában ha egy állatot megkínzol, úgy hogy nem hal bele a kínzásba akkor nem vagy büntethető.
Csak azt nem értem hogy mi van akkor ha az állat 10 perccel a kínzás után hal meg, akkor mi van? Mert az élve nyúzást legálisan csinálhatják Kínában.
2010. febr. 4. 20:11
25/90 anonim válasza:
Ahogy egy bunda elleni kampányban elhangzott: "Más bőrébe bújni primitív dolog." Milyen igaz... [link]
2010. febr. 4. 20:15
26/90 anonim válasza:
Északi országokban, ahol a hőmérséklet télen mínusz 30-40 fokra is lemegy, a legpraktikusabb viselet állatok prémjébe burkolózni. Ez ellen tiltakozni legalább olyan idiótaság, mint állatvédelemből vegetáriánusnak lenni. A természetnek van egy körforgása, az állatok is "felhasználják" egymást. Pusztán divatból viszont nem viselnék bundát, azért tényleg kár egy állatkát megnyúzni.
2010. febr. 4. 20:16
27/90 anonim válasza:
Mindamelett , hogy sajnálom meg szeretem az állatokat, szerintem rém gusztustalan egy szőrme bunda/sál/sapka stb.. Autó alá sem szeretnék kerülni egy milliós nercbundában sem. Fujj gusztustalan..
2010. febr. 4. 20:16
28/90 A kérdező kommentje:
Most az olyan bundákról beszélünk, amelyek olyan állatokról származnak, melyeket kimondottan a bunda vagy a bőr miatt öltek le.
2010. febr. 4. 20:18
29/90 anonim válasza:
Szerintem nem azzal van a gond, hogy valaki bundát vagy bőrt visel, hanem azzal ahogyan azokkal a szerencsétlen állatokkal bánnak. Nem értem miért nem lehet őket kínzás nélkül egyszerűen elaltatni. Inkább megbecsülni kellene őket, hiszen sok mindent köszönhetünk nekik(étel, ruhadarabok..).
2010. febr. 4. 20:24
30/90 anonim válasza:
Az eszkimók meg a hasonló, hideg környezetben élő népeknél teljesen elfogadható, hogy bundát hordanak, hisz nincs más lehetőség, na meg egy falat hús nem megy kárba. Az állat zsírját, húsát, stb felhasználják. De egy modern világban, ahol sok-sok divatos anyag van, szerintem kegyetlen és önző dolog ártatlan állatok bundáját hordani. Fölösleges a haláluk!! Azért adják az életüket, hogy néhány újgazdag sznob akárki mutogatni tudja hogy:"Nekem ilyenre is telik, megtehetem." Bár ennek nem ez a módja... Remélem egyszer eljut oda a társadalom, hogy átérzi majd ennek a súlyát. Rájön, hogy nem csak állatok, nem használati cikkek, és hogy éppúgy vannak érzéseik mint nekünk, embereknek. Remélem, hogy egyszer rádöbbennek, hogy valaki attól lesz ember, hogy emberként viselkedik, hogy használja a szívét...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!