Öltél már gerinces állatot?
Figyelt kérdés
Nem kell feltétlenül kutyába vagy macskába gondolkodni, haszonállat is lehet.2020. júl. 23. 07:49
11/84 anonim válasza:
Büszkék lehettek magatokra.Nem vagyok fanatikus,de az állatok nem gonoszak,mint az emberek.Nekem két tengerimalacom egy törpenyulam van,és mind mind sokkal értékesebb mint egy ember.Az emberek szemetek gonoszak,önzőek.Nem tudnék megölni,állatot biztosan nem.
12/84 anonim válasza:
Ja legalább úgy öltétek volna meg,hogy ne szenvedjenek.Én nem tuidnék a tükörbe nézni,ha szenvedett volna miattam,akármilyen állat is.
13/84 anonim válasza:
Szerinted a tyúkok,malacok mire valóak?
14/84 qkker1 válasza:
"Nem tudnék megölni,állatot biztosan nem.Nem tudnék megölni,állatot biztosan nem."
Azért a húst megeszed?
15/84 qkker1 válasza:
Halakat, mivel élve elég körülményes lenne elfogyasztani.
16/84 anonim válasza:
#11 és #12
Talán ha azok a gonosz emberek nem ölték volna meg a disznót, csirkét, kacsát stb.akkor te nem tudnál mit enni.
Gondolom nyugodt szívvel megeszed.
17/84 anonim válasza:
Disznóhúst nem szeretem,kacsahúst sem,marhahúst sem.Csak csirkét eszem sajnos.De amúgy én más állatokra gondoltam,kutya macska ,nyúl.Tudom a nyúl haszonállatként van tartva pár helyen.
18/84 anonim válasza:
Gyerekkoromban tudatlanságból, gondatlanságból, nem az volt a célom, hogy elpusztuljon. Szándékosan még nem kerültem olyan helyzetbe, a húst boltban veszem már feldolgozva. A szúnyogok meg nem gerincesek.
19/84 anonim válasza:
17. Tudod akaratlanul is lehet ölni...
Kutyát, macskát stb. elütni, hirtelen kiszalad eléd és annyi, fékezni már nem tudsz.
A nyúlnak meg sok fajtája van, vannak a házi (hús) nyulak meg a törpe kedvtelésből tartott nyulak, értelem szerűen az utóbbiakat senki sem vágja le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!