Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Öltél már gerinces állatot?

Öltél már gerinces állatot?

Figyelt kérdés
Nem kell feltétlenül kutyába vagy macskába gondolkodni, haszonállat is lehet.
2020. júl. 23. 07:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
65%

Most mesélek neked valamit,kedves állatvédő barátom!

A nyúl haszonállat,az egér/patkány rágcsáló,éppeszű ember irtja,és nem értem,hogy a kés általi/deszkával agyonütés miért okoz neki szenvedést!(csak mert szerintem nem okoz)

2020. júl. 23. 09:44
 22/84 anonim ***** válasza:
29%
Újfent mondom, a macska,kutyára gondoltam veréb,hasonló állatokra,én nem a hasonállatokra.
2020. júl. 23. 09:47
 23/84 anonim ***** válasza:
87%
Egyet sem, én nem tudnék megölni haszonállat sem, bár ez álszent dolog tőlem, mert megeszem a húsukat.
2020. júl. 23. 10:03
 24/84 anonim ***** válasza:
80%
11,12es nagyon nem egészséges a gondolkodásmódotok, a legtöbb ember sajnálja az állatokat, ez rendben van, nagyszüleink életük során többszáz baromfit/disznót/marhát végeztek ki sajátkezüleg, családonként.Ha ők ezt nem teszik meg talán ti sem léteznétek, tudniillik állati fehérje nélkül nem tudtak volna izmot építeni, vagy életbenmaradni egyáltalán. Én is sajnálom a csirkének levágni a fejét, de ügyelek arra, hogy megfelelő körülmények között nevelkedjenek. Aki az egyedüli gondolkodó lényt ezen a földön kevesebbbek tartja egy primitív állatnál aki nem is tud kommunikálni az emberrel, max kaját kunyerálni az annyit is ér harag nélkül.
2020. júl. 23. 10:04
 25/84 anonim ***** válasza:
33%

1000+ ebihalat/ kis békát

Két béka a mi tavunkba párosodott és az ebihalakat rendszeresen szedtem ki illetve a kisbékákat amiket utána elástam a homokba hogy ne ugráljanak vissza a tóba. Volt olyan nap amikor 30-40 kisbekát és nagyobb ebihalat ástam el

2020. júl. 23. 10:14
 26/84 anonim válasza:
85%
#12 Ki mondta, hogy szenvedtek? Nyilván ha levágsz egy disznót/csirkét nem az a célod, hogy az az állat szenvedjen hanem, hogy gyors és hatékony legyen a folyamat s a végén megedd. Macskákat, kutyákat valahol az emberek eszik s ilyen céllal vágják le, ez ellen nincs mit tenni, azonban ha valaki szórakozásból öli a nem haszonállatokat az valóban nem a legszebb dolog.
2020. júl. 23. 10:18
 27/84 anonim ***** válasza:
93%
Véletlenül ütöttem el foglyot, mókust. Nagyon megviselt, amikor egy feketerigót kellett megöljek nemrég, miután megtámadta a kertemben egy csapat seregély, és addig csípkedték, míg a szeme helyén csak vér folyt és remegett. A gyerekeimet is lesokkolta, akik szintén szemtanúi voltak az esetnek. Persze még segédkeztem egy csomó disznóvágáson, de ott van az embernek mentálisan rákészülni. Régebben pecáztam, szóval egy csomó halat is megöltem.
2020. júl. 23. 10:19
 28/84 anonim válasza:
100%
#26 vagyok. "A nem haszonállat" alatt nem a rágcsálókat, bogarakat értem, nyilván hogy az ember irtja a kártevőket.
2020. júl. 23. 10:19
 29/84 anonim ***** válasza:
93%

Mészárosoknak könnyebb leölni állatot, mert hozzászoktak, nekik ez munka, enni meg kell, nem lehet mindenki vega, én sem, mert sok zöldséget nem bír a gyomrom.

Az Oroszlánnak is ennie kell, nem élne meg szimpla füvön, de hát ő nem tud sajnálkozni. Ilyen ez a körforgás.

2020. júl. 23. 10:20
 30/84 anonim ***** válasza:
20%
Gondolkodó lény az,aki megszüli az ikerit aztán kidobjaa őket a kukába,vagy megeröszakol és megöl egy másik embert.Hát nem,plusz az emberek szemetek.
2020. júl. 23. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!