Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hogyan lehet az állatvédők...

Hogyan lehet az állatvédők ellen védekezni hogy ne vigyék el a kutyám?

Figyelt kérdés
ma 05:55
 1/10 anonim válasza:
91%
Megfelelő körülmények, minőségi, jó étel és ha szükséges orvosi ellátás biztosításával. (tehát hidegben vagy hőszigetelt kinti ház, vagy benti tartás, nincs lánc, nagy hidegben folyamatosan cserélt langyos, melegben hideg víz, éves oltás nem elmulasztása, betegség esetén orvoshoz vinni vagy kihívni stb)
ma 06:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezekkel mindennel megvagyok vele.
ma 06:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod hogy el akarják vinni?
ma 06:50
 4/10 anonim válasza:
100%
Ha megvagy minddel akkor miért gondolod hogy el akarják vinni? És ha valóban el akarják vinni annak oka van. Nekem van 2 kutyám, megvan mindenük nekem eszembe sem jut ilyen hogy esetleg elvihetik mert tudom hogy az lehetetlen.
ma 07:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Mert vannak szomszédok akik folyamatosan kötekednek mert ugat a kutya hangosan ő szerintük. És nagyon féltem mert nekem ez a kiskutya szinte a családtagommá vált annyira szeretem és féltem.
ma 07:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első válaszhoz még annyit tennék hozzá, hogy a kutyának pszcihológiailag rendben kell lennie, nem lehet kiszámíthatatlanul aggresszív vagy veszélyes.

A bundáját is rendben kell tartani, ha nagy táblákban nemezes, koszos, ha kunkorodnak a körmei azt is elhanyagolásnak veszik.

Sétálni el kell vinni, és egy szájkosarat tudni adni rá a minimum. Szóval ha bármi van, alap engedelmesség megy neki, egy orvosi vagy kutyakozmetikai vizit során viselkedik. Nem kell trükköket tudnia, de ha hívod, magabiztosan visszajön.

ma 07:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan milyen kutyád van, és hogy értsük, hogy ugat hangosan?

Ez valami alapból hangos típus pl husky?

Vagy szeparációs szorongása van?

Mennyit van egyedül, és hány éves?

ma 07:48
 8/10 Sanyi2025 válasza:
100%
Az állatvédők nem egy hatóság, nem vihetik el a kutyád. A jegyző elvitetheti.
ma 07:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ahogy írták is, az állatvédők hatóság, nem mehetnek be hogy na jöttem a kutyáért. Hivatalos úton lehet elvenni, de ha minden körülmény adott neki, megfelelően van tartva, nem kobozhatják el csak azért mert ugat
ma 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:

Azért el nem vitethetik, de a szomszédok helyébe is beleképzelhetnéd magadat. Borzasztó lehet nekik azt hallgatni, hogy egy kutya reggeltől estig vonyít.

Ezt a problémát kellene orvosolni, mert sajnos - így vagy úgy -, de meg fogják keseríteni az életedet.

ma 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!