Mi bajuk az embereknek az MLM rendszerekkel és itt konkrétan az Amwayre gondolok?
Kedves okos barátunk! Kérlek, ha már ilyen jól informáltnak gondolod magad, támaszd alá a hülyeségeidet mondjuk egy bíróság megnevezéssel és egy ügyszámmal! Ha überfasza vagy, akkor mellékeld a bírói ítéletet is!
"Ja, és ment nektek a mínusz."
Meeeeekkkoraaa szánalom?!? Fúúú most aztán jól összerezzentem! :) Konkrétan leszarom a mínuszodat, erre mérget vehetsz!
"és mindenféle termékkel akarnak lerendezni készpénz helyett"
Miről beszélsz? Melyik cég akart téged termékkel "lerendezni"? Én ilyenről még nem hallottam, igaz, az nem mérvadó...
Várom a kicsit visszafogottabb stílusban megfogalmazott, több tényt és konkrétumot tartalmazó válaszodat.. (Várhatom, mi?:)
Kedves MLMnyaller haverom, áruld már el, miért jó az neked, ha nyilvánvaló baromságokat állítasz be igazságnak? Az MLM rendszerekben általában van valamiféle termék, ami leginkább csak álcának jó, hogyha bebukik a hálózat, legyen amivel kimosakodhatják magukat a piramis-party vádja alól...elég szégyen hogy én jobban ismerem az MLM működési elvét nálad, én, aki utálom! Ez azért elég kemény öngól volt neked :D
Bíróság megnevezés és ügyszám? Kösz, ennyire nem érdekel az MLM, nekem bőségesen megteszik a beszámolók, a csomó becsapott ügyfél esettanulmánya, a Wikipédia cikkje, és ama egyszerű tény, hogy ha az MLM olyan csudaszuperjó üzlet volna mint amilyennek te itt beállítod, kb. mindenki azt csinálná, és nem lenne több millió munkanélküli az országban.
Dee tudom jól, neked van igazad, meg a többi hasonszőrű MLMnyallernak, hazudik mindenki más, hazudik a Wikipedia, hazudnak a károsultak, hazudnak az internet scam oldalak, tinektek van igazatok :DDDDD Na EZ a szánalom...
Leszarod a mínuszt? Akkor kaptál még egyet - egyrészt unszimpátiából, másrészt mert idiótaságokat írsz.
"mert idiótaságokat írsz"
Tapintatból nem kérdezek rá, hogy miből diplomáztál, rendben? ;) Mégis mi lehet idiótaság egy csupa kérdést tartalmazó hozzászólásban?
"Az MLM rendszerekben általában van valamiféle termék"
Nem. Fejlődésképtelennek mutatod magad. Az MLM rendszerekben nem általában, hanem MINDIG van termék.
"én jobban ismerem az MLM működési elvét"
:) Itt egy kicsit hangosan kuncogtam..:)
"Kösz, ennyire nem érdekel az MLM"
Nos, igen. A véleményedet tehát kezeljük is így. Nem érdekel az igazság, viszont ha hangzatos mesékről szerzel tudomást, az szívesen kürtölöd világgá tényként kezelve azt. A szakdolgozatod témáján kívül lassan képet kapok a politikai beállítottságodról is. A tények tehát nem érdekelnek, csak fröcsögni lehessen egy jót, igaz? :)
"kb. mindenki azt csinálná"
Igen, most már látom, tényleg jól ismered a rendszert. Ha ilyen "jól" ismernéd a fodrász-szakmát is, akkor azon is csodálkoznál, hogy miért nem fodrász itt mindenki. Vagy miért nem hentes, pszichológus, matektanár vagy református lelkész.
"tinektek"
Ez milyen szó?? :) Na, kösz, nem is kell több! Esetleg egy mínusz még, ha megtennéd!! ;) Ééédes szíve.. Milyen kis butus!
Mi lehet idiótaság a mondandódban? Attól a kamukijelentéstől fogva hogy "Az MLM nem átverés hanem jó", na onnantól kb. minden. Rossz ötlet volt homokra építkezned, hazugságból sose lesz igazság, akárhogy is csűröd-csavarod.
Nincs diplomám, hanem rendes jólfizető állásom van, amivel VALÓS pénzt keresek, amíg te vért pisálsz hogy eljussz a hetes gyémánt lvl80 rittemcsutta szintre a piramis-partyban.
Minden MLM-rendszerben van termék? Max. azokban van, amiket te ismersz. Ahogy írtam, nagyon gyakori az olyan MLM is, ahol a termék nem más mint alibizés.
Látom, a válaszom többi részéről - hogy az embereknek legalább 90%-a úgy vélekedik az MLM-ről mint a korszak egyik legnagyobb átveréséről - elegánsan elfeledkeztél, illetőleg simán átugorottad. Látom, valóban nem érdekel az igazság, a tények, te kitaláltál magadnak valami felhőkakukkvár-ideológiát az MLMről hogy az milyen szuperkirályság, ha meg valaki az ellenkezőjét állítja, arról egyszerűen nem veszel tudomást :DDD Na igen, amit nem tudsz megcáfolni, azelől dugd a homokba a fejed nyugodtan :D
Te aztán tudod, mi az a parttalan fröcsögés - amint valami csúnyát mer mondani a Szent MLMre, egyből kezded is :) Legalább ebben jó vagy.
Az utolsó megállapításoddal szintén lőttél egy elég kemény öngólt. Az MLM-rendszernél ugyanis pontosan az a lényeg, hogy minél többen vegyenek részt benne. Ez a piramis csúcsán ücsörgő ingyenélőknek a célja, erre épül az egész rendszer, hogy lehetőség szerint minél hatalmasabb tömegek legyenek benne. Ehhez nem kell se papír, se diploma, se képzettség, semmi más, tehát ha az MLM valóban olyan sikeres lenne, amilyennek bemeséled, mindenki csinálná, mert miért ne? Kinek ne kéne egy munka, még akkor is, ha nem gazdagszik meg belőle 2-3 hónap alatt mint a kamusztorikban. Akkor is egy munka, amihez semmiféle idióta jogosítvány nem kéne. Munkanélküliség gyakorlatilag nem létezne, hisz a munkanélküli hatalmas tömegek mint résztvennének az MLM-rendszerben, és keresnének is pénzt, ahogy "nőnek alatta az emberek" (piramis-party). Saját magadnak is ellentmondasz, csak nem veszed észre, kis oktondi :)
És végül de nem utolsósorban egy személyes tapasztalat: A szüleim kb. 15 éve szintén részt vettek az Amway-őrületben, tele volt Amway termékekkel a házunk anno. Hát nem lettünk milliomosok. Innentől fogva a maradék hitelét is elvesztette a mondanivalód. A mínuszt pedig természetesen megkapod, mert továbbra is marhaságokat irkáltál. Mindenki hazudik, egyedül neked lehet igazad.
A "tinektek" szó pedig meglehetősen elterjedt, javaslom, olvasgass néha komolyabb könyveket is, mint az aktuális MLM-termékek csúcskatalógusa, utána dobálózz ilyen nagy szavakkal mint a diploma...
00:08 Látom észrevetted, hogy teljesen reménytelen a muksó. Meggyőzni, megpróbálni sincs értelme. Még az értelmes párbeszédre sincs remény vele. Lehet, hogy még pár szórakoztató dolgot fogunk tőle olvasni, de már nem lesz túl produktív. Két értékelhető információt kaptunk még tőle. Kibővítette a "MIT MOND AZ ANTIMLM-ES, HA ELFOGYNAK AZ ÉRVEI2 (DE NEM AKARSEM ELTŰNNI, SEM VISSZAKOZNI)" listát a durcás " Persze persze, ti mindent jobban tudtok" benyögéssel, és megerősítette, hogy a fenti szituációban gyakran átmennek az esztelen vagdalkozásba.
Amiért még érdemes lehet az ilyennel vitatkozni, hogy az ostobaságaival nehogy kibeszéljen egy tapasztalatlant, aki véletlenül a fórumra téved, de az ő esetében ennek sincs értelme, Nem hiszem, hogy bárki képes lenne komolyan venni a vagdalkozásait.
Amúgy jókat írsz, ha szivesen csinálod, ne fogd vissza magad, csak már értelmes dolgot nem lehet kihozni a vitából.
Így van, jó dolog megcáfolni a hülyeségeiteket, amivel az MLM-et próbáljátok kimosakodni. De ha nem haragszotok, a Wikipédiának és az internetes átverésekkel foglalkozó oldalaknak jobban hiszek, ők nem vakaróznak annál jobban, minél koszosabbak.
Azért mindenesetre bámulatos, hogy annak ellenére is pufogtatjátok a vaktöltényeiteket, hogy szikrányi esélyetek sincs a győzelemre :) A vágyaitok nem befolyásolják a tényeket sajnos. Ennyi erővel protestáljatok amellett, hogy a cigaretta nemhogy nem okoz tüdőrákot, de egyenesen tele van C-vitaminnal - baromságnak jó nagy baromság, de ha kitartotok mellette, akkor egészségetekre :)
Egyesek abból se értenek, ha az igazság két lábon eléjük áll. De tudok linkelni jópár oldalt a Szent MLMről, mielőtt bepaliztok valami szerencsétlen idetévedőt, és nagyobb kárt okoztok annál, minthogy hülyét csináltok magatokból :)
"teljesen reménytelen a muksó"
Igen, tudom, de vicces, ahogy felhergeli magát, és érvek helyett indulatoskodik. Állatorvosi ló..:) Például ahogyan szépirodalmi magasságokba emeli a "tinekteket". Persze könnyű dolga van, "jólfizető" állása van..:) Azért még így hat oldal után sem tud különbséget tenni egy (álcázott) pilótajáték és egy MLM között, szóval nem meglepő sem a tájékozatlansága, sem pedig a felfogóképessége. Mondjuk a legnagyobb baja az, hogy képtelen a tanulásra. Azt mondják, az a baj a világgal, hogy az ostobák olyan magabiztosak, a bölcsek pedig tele vannak kételyekkel. Nos, ezek szerint aki bölcs, az kérdez. Ő nem kérdez, sőt, a kérdésekre sem válaszol. Mindegy, nem tisztem őt okítani, de bevallom, szórakoztat a megnyilvánulásaival. És tudom, hogy szikrányi esélyünk sincs a győzelemre, azért a küzdelem tetszik! ;)
"Hát nem lettünk milliomosok."
Hja, már értem a keserű szájízed okát. Nem jött be a könnyen, gyorsan, munka nélkül meggazdagodunk, mi?!?
Képzeld, egyszer elégettem egy piritóst. Tök büdös lett minden a lakásban! Na azóta beszélhetnek nekem konyhaművészetről, a fiszemfaszom szakácsok meg ínyencek, én tudom, hogy nagy átverés ez az egész!
Amúgy sok sikert a "jólfizető" állásodban! Gondolj rá, milyen szerencsés vagy, hogy reggeltől estig ott lehetsz! Hiszem, hogy remekül megállod ott a helyed! Sajnos a személyiséged, a fejlődésképtelenséged, az alázat hiánya és az indokolatlan magabiztosságod miatt jobb lehetőség számodra nincs. Ilyen mentalitással sosem lesz több belőled, mint aki most vagy. Úgyhogy sok sikert a mostani életedhez! Ja, lottót vegyél!
Felhergeltem magam? Jót mulatok azon, ahogy itt kapálózva az MLM elé álltok és próbáljátok "megmagyarázni" a dolgot :D Ennyire bánt titeket hogy érvek mellett "vagdalkózok"? Ja hát kéremszépen, nekem vannak érveim, nektek nincsenek :)
Ja, és ezeknek is magyarázd el légyszíves, milyen fantasztikus dolog az MLM:
Sok sikert. Majd szólj ha kitiltottak az oldalról, nevetni akarok egy jót :)
13:44 "Persze könnyű dolga van, "jólfizető" állása van..:) "
Igazából ez az, ami teljesen mindegy nekünk. Nem éri meg azon filozofálni, hogy mi lehet a hátterében. Értelmes dologra nem számítok tőle, kárt okozni nem tud, engem mégcsak különösebben nem is szórakoztat, max két félmosoly erejéig. Inkább szánalmas, mint vicces. Te is rá fogsz unni.
Amúgy a hozzászólásod másik részéről eszembe jutott Baluka Imre poénja a WES-en. Gondolom, neked is megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!