Miből élnem meg a kisvállalkozások a kisvárosokban, ahol alig van pénze az embereknek?
Akárhogyan is számolom, nem értem.
Egy kisvárosban élek ahol van pár „felületes” ismerősöm aki vállalkozó.
Egyik cipész, és megél belőle.
A másiknak kis állat boltja van, és elmondása szerint nettó 200ezer körül keres vele.
(Ennyi kis állat eledelt, madarat, halat vennének?)
A harmadik kerékpár boltot nyitott, munkája Májustól – Októberig van, van egy alkalmazottja akinek havi netto100ezret fizet télen – nyáron. Télen meg nézegetik egymást és nyáron termelik ki az egész évre való pénzt. Ezt sem értem, akárhogyan is számolom.
Sajna nincsen közeli vállalkozó ismerősöm, akitől meg tudnám kérdezni, hogy mitől éri meg, mert a neten csak a költségeket találtam. És nem tudom, hogy ebben a pici városunkban, honnét van ennyi bevétel, amikor alig látok-e boltokban ügyfeleket.
Valaki felvilágosítana?
Sehogy ez csak a KIRAKAT az Apehnak, Kb annyi köze van a valósághoz mint annak hoyg a minimálbérből meg lehet élni!
Az összes ilyen mind pénzmosoda, valójában egész máshonnan jön a pénz..
Van egy "ismerős" akinek kocsmája van mellette meg polgármesteri képviselő és ingatlanban utazik..
Önkormányzati telkeket házakat vesznek meg bagóért, felujítják eladják..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!