Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kockáztatnál 3 milliót "félig...

Kockáztatnál 3 milliót "félig vakon" egy induló brandbe, vállalkozásba fektetve, ha potenciálisan a sokszorosát (mondjuk 30 milliót) vehetnél ki belőle rövid időn, 1-2 hónapon belül, értékesítve a tulajdonrészedet?

Figyelt kérdés

ma 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert mér így az egész leírás alapján egy nagy átverésnek tűnik.
ma 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így működik.

Ha pár hónap alatt 10x a növekedés, akkor én 5 év múlva szeretném értékesíteni a tulajdon részemet.

Addig viszont elvarom, hogy tartsd a növekedési pályát. 🙂

ma 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Félig vakon semmibe nem teszek bele pénz. Főleg nem másra bízva, amibe nekem nincs beleszólásom.
ma 11:41
 4/8 A kérdező kommentje:

"Ha pár hónap alatt 10x a növekedés, akkor én 5 év múlva szeretném értékesíteni a tulajdon részemet."

De ha a vállalkozás nem arra van kitalálva, hogy hosszútávon működtesd, hanem arra, hogy elindítod a brandet és rövid idő után értékesíted egy gazdag embernek, aki utána csinál vele, amit csinál?

ma 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez nem vállalkozás, hanem szerencsejáték.
ma 12:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Akkor nem érdekel.

ma 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:

4: Érdekelne az írásbeli megállapodás tartalma.

Ha az nekem sok pénz, nem tenném olyanba, ahol legalább a tőkét nem kapom vissza, akár 2-3 év múlva is.

ma 13:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Valamit félreértettél, nem kölcsönről van szó, hanem induló vállalkozásba betársulásról.

ma 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!