Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi bajuk az embereknek az MLM...

Pocokne kérdése:

Mi bajuk az embereknek az MLM rendszerekkel és itt konkrétan az Amwayre gondolok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 21:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
Krisztián, ebben az értelmezésben mindenkinek el kell adnia. A fodrásznak is a szolgáltatását, a gyári betanított munkásnak a munkaidejét. Igen, ebben az értelemben kell eladni mindenhol.
2011. márc. 28. 20:43
 22/69 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
De terméket!! A fodrászt, nem iszod meg, fogyasztod el.
2011. márc. 28. 21:05
 23/69 anonim ***** válasza:
Hát, akkor nem érted. Terméket itt sem KELL eladnod. Sajnálom, ha meg vagy győződve az ellenkezőjéről
2011. márc. 28. 22:05
 24/69 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Szerintem én értem a dolgot, csak rossz volt a példa. Egy fodrász egy szolgáltatást végez, de egy MLM-es nem. Az nem szolgáltatás, hogy te 30 éven keresztül iszol, eszel, szívsz egy TERMÉKET. Még mindig nem értem, hogy lehet egy terméket nem eladni, és úgy fogyasztani. Még a sport szelet is el van adva, más kérdés, hogy már nem kell tukmálni, mert annyian eszik.
2011. márc. 28. 22:16
 25/69 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Más kérdés, hogy semmit sem kell, de ha pénzt akarsz látni belőle, akkor azért jó ha ajánlod másnak is:D
2011. márc. 28. 22:17
 26/69 anonim ***** válasza:

Felesleges értelmezési vitába keveredni, az értékesítés is szolgáltatás. Na mindegy. Már nem is tudom, honnan indult. A lényeg a lényeg, egyátalán nem kell eladnod, mert ebben a konkrét esetben a te fogyasztásod is jelentős. A jutalékfizető cégnek pedit tökéletesen mindegy, hogy a termék, amit Ő eladott (és te megvetted) az tovább van-e értékesítve. Ő már keresett rajta, van miből jutalékot fizetnie.

Tehát visszatérve: utálod, hogy azt mondják, nem kell eladni, mert szerinted el kell adni. Csak szerettem volna rámutatni, hogy az ok, ami miatt nem szimpatikus a dolog, csak a te fejedben létezik.

2011. márc. 29. 00:07
 27/69 anonim ***** válasza:
77%

Ez az egész nem kell eladnod dolog ott bukik meg, tudjátok, hogy neked nem egy központi főnököd lesz MLM-ben, akinek mindegy, hogy mennyit adsz el. Hanem egy másik csóka, aki valószínűleg azért lépett be, és téged is azért szervezett be, hogy neki minél több haszna legyen a te alád tartozó személyekből.

Na, ő nem fog békén hagyni, hanem agresszíven nyomja a dumáját, hogy márpedig igenis menjél, és értékesíts a haverjaidnál ha más nem, mert csak így lehetsz sikeres (dehogyis azt mondja, hogy azért, mert így neki több jutaléka lesz).

És ilyenkor kerülsz majd szembe azzal, hogy vagy normális ember vagy, aki nem basztatja ilyen hülyeségekkel a haverjait, rokonait, vagy pedig rövidesen egy barátod se marad.

Vagy pedig megpróbálod ismeretlen embereknek teríteni a dolgot, de akkor ugye a hasznodból lejön a benzinköltség hogy odautazz hozzájuk, idő, és a többi.

2011. márc. 29. 00:29
 28/69 anonim ***** válasza:

Hát csak megint itt tartunk, ennél az értékesítési kényszeres téveszménél..

"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts." - Bertrand Russell

2011. márc. 29. 00:47
 29/69 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Ha valaki MLM-ezik, kérem írja le miért is lépett be ebbe a dologba.
2011. márc. 29. 09:09
 30/69 anonim ***** válasza:

Krisztián, tök egyszerű:

- először is tetszett neki a termék

- másodszor talán üzleti lehetőséget is látott benne

Jó, beismerem, a legtöbb mlm-nek álcázott dolog szar. Ha nem már eleve piramisjátékról van szó, akkor gyakorlatilag muszáj eladnod, és a termék is szar.

Nekem konkrétan az amwayről van tapasztalatom. Ott fenti ellenérvek egyike sem áll meg.

2011. márc. 29. 09:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!