Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Jól vettem észre, hogy egy...

Jól vettem észre, hogy egy sikeres vállalkozáshoz pénz kell és pénzéhség, nem pedig tudás és társadalmi felelősségérzet?

Figyelt kérdés
A legtöbb sikeres vállalkozás azon alapul, hogy rájön a vállalkozó, hogy milyen haszontalan dologért lenne hajlandó az egyszerű proli sok pénzt kiadni, és arra építenek fel egy céget. Természetesen kell pénz is az elindításhoz, pénzéhség a motivációhoz és a társadalmi felelősségérzet teljes hiánya, hogy még nagyobb lábnyomot hagyjunk a bolygón a meggazdagodásunk érdekében.
jan. 25. 00:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 A kérdező kommentje:
Ennyi szövegelésből azt is leírhattad volna, hogy miért neked van igazad. De arra ugye képtelen vagy, ezért inkább marad a szövegelés.
febr. 1. 23:15
 92/93 A kérdező kommentje:
Persze egy kapitalista soha nem is fogja erkölcsileg alátámasztani a saját állításait, mert tudja, hogy védhetetlenek. Ezért inkább a másik állításaiba köt bele. (Kivétel ez alól a korábbi válaszoló, aki gyerekek megmérgezéséről is megindokolja, hogy erkölcsös.)
febr. 1. 23:19
 93/93 anonim ***** válasza:

Ez a beszelgetes olyan, mintha egy 14 eves elolvasta volt Marx Tokejet es most hithu kommunistakent fogalom nelkul vagdalkozni mindenfele.

KLL, minden elismeresem reszben a precizitasodert, de meg inkabb a kitartasodert, amiert az sem veszi kedvedet, hogy a kerdezo az osszes tenyt figyelmen kivul hagyja es egy angolna kecsessegevel bujik ki az osszes bebukott allitasa mogul. :)

Bar sajnos szerintem troll, akkora h*lye meg nem szuletett a vilagon, aki eme kepzelgeseit kepes lett volna oszinten “tudományos igenyű mintavételnek” hivni…

febr. 2. 11:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!