Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Jól vettem észre, hogy egy...

Jól vettem észre, hogy egy sikeres vállalkozáshoz pénz kell és pénzéhség, nem pedig tudás és társadalmi felelősségérzet?

Figyelt kérdés
A legtöbb sikeres vállalkozás azon alapul, hogy rájön a vállalkozó, hogy milyen haszontalan dologért lenne hajlandó az egyszerű proli sok pénzt kiadni, és arra építenek fel egy céget. Természetesen kell pénz is az elindításhoz, pénzéhség a motivációhoz és a társadalmi felelősségérzet teljes hiánya, hogy még nagyobb lábnyomot hagyjunk a bolygón a meggazdagodásunk érdekében.
tegnap 00:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
82%
Nem
tegnap 04:01
 2/35 anonim ***** válasza:
91%

Biztos vannak pénzes és pénzéhes tàrsadalmi felelősséget nem vàllaló vàllalkozók.

De ezt te csak önigazolásra akarod használni, hogy màrtíromkodhass ezen, hogy te azért nem lehetsz sikeres vàllalkozó, mert jaj te annyira jó ember vagy hohy nincs pénzed, nem vagy pénzéhes és annyira felelősséggel vagy a tàrsadalom felé.

De ki kell hogy ábràndítsalak, nem ez az oka.

Szóval röviden a válasz: nem.

tegnap 04:37
 3/35 anonim ***** válasza:
90%
Irigykedes helyett inkabb dolgozz kemenyen :)
tegnap 07:02
 4/35 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon sokan jól megélnek a hülyékből, ez nem újdonság. De van olyan vállalkozó is, aki keményen dolgozik.
tegnap 07:33
 5/35 anonim ***** válasza:
86%
Vannak vállalkozások amik erre alapulnak, de a legtöbb sikeres vállalkozás nem ilyen. Nem bűn ugyan eladni bármit az embereknek mait hajlandóak megvenni, de egy jó vállalkozó nem erre építi a cégét. Aki igazán vállalkozóként gondolkodik az egy problémára kínál megoldást, amit minél magasabb szinten próbál kivitelezni. Ugyanígy egy valamire való vállalkozónak nem a célja a pénz, az inkább csak a jól elvégzett munka mellékterméke.
tegnap 10:44
 6/35 anonim válasza:
82%
"társadalmi felelősségérzet" :D :D :D
tegnap 11:23
 7/35 A kérdező kommentje:
Hatos válaszoló most ismerkedik ezzel a szóval, úgy tűnik otthon nem tanították erről.
tegnap 11:28
 8/35 A kérdező kommentje:

5

Pedig szerintem a sikeres cégek többsége erre épít. Az más kérdés, hogy neked valószínűleg valami alternatív elképzelésed van a dolgokról. Például szerinted a HELL gyár egy problémára kínál megoldást? Mindezt társadalmi felelősségérzettel?

tegnap 11:53
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
10 éves vállalkozói múlttal és több sikeres vállalkozással nem gondolnám, hogy az elképzeléseim a valóságtól elrugaszkodottak lennének. Mint mondtam vannak vállalkozások, amik ilyen szemlélettel működnek, meg vannak olyanok, amik meg nem. Ilyen megközelítéssel ez egész világ rosszul működik, mert minden a fogyasztásra, a gyors amortizációra és a minél gyakoribb újravásárlásra van felépítve. Egyébként egy problémára kínál megoldást a HELL is, mégpedig arra, hogy szomjas vagy. Erre adhat orvosságul bármit amit meg lehet inni.
tegnap 12:43
 10/35 A kérdező kommentje:
Szóval nálad definíciós alapon minden sikeres vállalkozás valami prkblémát old meg. Írhattad volna ezf, mert így könnyebben megértettem volna.
tegnap 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!