Miért ilyen népszerűek az MLM cégek?
Az a gond a kötelező vásárlással hogy az ügynökökből csinálnak vásárlókat, velük generáltatják a cégben a forgalmat, és ebből szedi meg magát a piramis tetjén álló pár MLM-bűnöző.
Mégsem olyan jók a termékek ha kötelezően kell belőlük vásárolni? Miért nem bízzák rám hogy mit szeretnék venni és mennyit? Miért van előírva? Mert ha nem lenne akkor lóf@sz sem venne semmit, a rendszer meg összeomlana, mert minimálisra csökkenne a forgalom? Ugye nem ezért?
61: Hát ja... :-) Mindig azt mantrázták, hogy ezek a termékek annyira jók, hogy magukat adják el. De akkor miért is kell kötelezni őket a vásárlásra...?
És ez csak egyetlen egy motívum az egész Ponzi-sémában.... :)))
Van még tucatszám "gond".
@63
Szerintem te csak vitatkozni jársz ide.
"...hogy fel sem teszik a kérdést magukban hogy "tényleg, miért is írják elő hogy kötelezően vásároljak?"
Nem kell ehhez szektásnak lenni. Aki érti a rendszer működését, az nincs is miért feltegye a kérdést. A linken amit küldtem és még sok más helyen is le van írva, hogy miért van így. Szerintem nincs vele semmi gond.
Nem is értem mit lovagoltok ezen. Nem nektek kell kötelezően vásárolni, hanem aki ezzel pénzt is akar keresni. Az meg tudja előre, hogy ez a feltétel. Ha ő nem tud annyi értékben válogatni a cég termékei közül, akkor minek csatlakozott ahhoz a céghez?!
Ne kelljen már mindent nekem elmagyarázni. Komolyan kezd unalmas lenni, hogy úgy jösztök ide vitázni, hogy nem értitek a rendszert. Ráadásul még csak nem is vagytok hajlandók tanulni.
Ha csak szitkozódni akartok, akkor abban nekem nincs kedvem részt venni. Időpocsékolás. Én is tudom nagyon jól, hogy van egy csomó lúzer, aki az ismrőseire tukmálja a termékeket, meg azt se tudja, hogy hol van, meg rendezvényeken tapsikol. És akkor? Nekem mi közöm hozzá? Ezt mondjátok nekik.
Akinek meg van konkrét kérdése és értelmezni is hajlandó a válaszokat, esetleg normális hangnemben, logikusan kommunikálni, azzal szívesen beszélgetek.
kituggya: és azt mi honnan tuggyuk (sic!), hogy te milyen vagy...???
Csak abból tudunk megítélni, amit ide leírsz. Aztán vagy elhisszük, vagy sem.....
Amúgy se veled vitatkozunk, hanem leírjuk a véleményünket az MLM-ről. Nem rólad, hanem az egész kócerájról!
"Nem is értem mit lovagoltok ezen. Nem nektek kell kötelezően vásárolni, hanem aki ezzel pénzt is akar keresni. Az meg tudja előre, hogy ez a feltétel."
-------------------
DE MIÉRT???? Miért van ilyen feltétel? Mi az oka ennek? Ne linkelkess minden szart amiben egy szó nincs erről, hanem fejtsd ki ide 5-10 mondatban hogy az ügynököknek miért kell kötelezően vásárolni. Gyerünk, megvárunk.
@66
Ez a DM-es példa elég jó. Érdemes lenne megtudni valahogy, hogy a DM-es dolgozók vajon honnan vásárolnak minden hónapban. Ha a DM-ből, akkor végülis ők is ott költik el a fizetésük X %-át.
Ha meg nem onnan vásárolnak, akkor vajon miért nem?
Persze ez egy nagyon kisarkított eszmefuttatás és azt is tudom, hogy nekik nem kötelező onnan vásárolni, de gondolatébresztőnek jó :)
@67
"Csak abból tudunk megítélni, amit ide leírsz. Aztán vagy elhisszük, vagy sem....."
Amiket leírok azt fel is vállalom. Nagy részének utána lehet olvasni nyilvánosan, a többit a saját hálózatom statisztikái alapján írom.
Már többször felajánlottam itt a GYK-n, hogy akit érdekel annak el tudom küldeni ezeket a statisztikákat (ha képes értelmezni). Ahogy azt is felajánlottam már, hogy ha bárki rám ír privátban, annak szívesen elküldöm a kontakt adataimat és akár személyesen is (vagy online, telefonon) folytathatjuk a beszélgetést.
"Amúgy se veled vitatkozunk, hanem leírjuk a véleményünket az MLM-ről."
Ez rendben is van. Én szeretem objektíven megvizsgálni a dolgokat. Nem azért írogatok ide, mert szerintem az MLM-ben minden rózsaszín. Az MLM-nek is rengeteg a hátránya, ezt sosem titkoltam. Azt is belátom, hogy nagyon sok az átverés, az etikátlan viselkedés, ami az MLM azon tulajdonságából ered, hogy alacsony a bekerülési küszöb és boldog-boldogtalan kipróbálhatja magát benne.
Az egyetlen célom itt az, hogy megmutassam az embereknek, hogy az MLM modell ugyanúgy arra is lehetőséget biztosít, hogy aki tudja/akarja az etikusan is képes legyen csinálni, úgy, hogy a rendszer összes résztevője jól járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!