Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen apróhirdetés oldalak...

Milyen apróhirdetés oldalak népszerűek ma 2021-ben otthon fölöslegessé vált apróbb vegyes holmi eladására Budapesten?

Figyelt kérdés
Nincs türelmem mindet kipróbálni, több tucat vicikvacak eladnivalóm van a mesekönyvektől a háromkerekű biciklin át a használt merevlemezig. 1-2 jóféle hirdetési felülettel kiegyeznék, ha tudtok javasolni, akinek van már tapasztalata. Nem kell, hogy ingyenes legyen, csak arányos.

2021. nov. 30. 19:20
A kérdező szavazást indított:
Facebook Marketplace
Jófogás
Vatera
Maxapro
startapro
aprohirdetesingyen
Egyéb, megírom
11 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jófogás, Marketplace
2021. nov. 30. 19:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Vatera, jófogás, marketplace a három "nagy" oldal, ami univerzális és mindent lehet hirdetni.

Én ezek közül a vaterát szeretem a legjobban vevőként és eladóként is, de ez egyéni preferenvia kérdése. Ha olyan apróságokat hirdetek meg, ami személyes átvételt/próbát nem feltétlen igényel, azt mindig a vaterán teszem (ilyen pl. a mesekönyv is). Egy hűtőszekrényt vagy biciklit viszont inkább marketplacere raknék fel.

A maxapro, startapro és egyéb kisebb adok-veszek oldalak szerintem csak időhúzás.

Bizonyos dolgokat esetleg lehet tematikus oldalakon, vagy fb csoportokban hirdetni (pl. a merevlemezeket hardveraprón).

2021. dec. 4. 22:49
 3/16 anonim ***** válasza:

Jófogás, de nem de nem éri meg. Anno én ís árultam apró olcsó cuccokat, még OLX-en. Volt, hogy 60 dolgot hirdettem egyszerre. Akkor még egy kattintással meg lehetett újítani á hirdetést. Átlag 3-4 hónap után tudtam valamit eladni.

Most viszont 30 nap után lejár a hirdetés és csak pénzért újíthatod meg. Ezzel még nem is lenne gond, mert ők is pénzből élnek, de annyira hülyék, hogy ahelyett, hogy az ár bizonyos százalékát kérnék, kategóriánként fix ár van. Hát egy 1500 forintért hirdetett cuccra nem fog senki 400 forintot fizetni a megújítására. Ha 2% díj lenne pl, akkor 30 forintért megújítanám.

2021. dec. 5. 20:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Én most hirdetek a Jófogáson, de ott 90 nap lejáratot tapasztalok. Ha lejár, nem lehet újra feltenni ingyér? Nem "megújítva" pénzért.
2021. dec. 5. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Fel lehet újra tenni, csak nem tudod egy kattintással újraindítani a hirdetést, hanem a nulláról be kell írnod újra mindent, feltölteni a képeket stb.
2021. dec. 6. 00:22
 6/16 anonim ***** válasza:

"Fel lehet újra tenni, csak nem tudod egy kattintással újraindítani a hirdetést, hanem a nulláról be kell írnod újra mindent, feltölteni a képeket stb."

Amit NEM fognak jóváhagyni, mert már van ugyanarról a dologról egy lejárt hirdetésed.

2021. dec. 6. 08:12
 7/16 A kérdező kommentje:
Ha kicsit átalakítom? Cím, ár?
2021. dec. 6. 19:30
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Fel lehet, nem érdekli a Jófogást.
2021. dec. 6. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Hiába írod át Ázsia árat vagy címet. Ha látszik, hogy ugyanaz a tárgy, nem fogják engedélyezni.
2021. dec. 6. 21:21
 10/16 A kérdező kommentje:
Ki fog derülni 3 hónap múlva, melyikőtöknek lett igaza :)
2021. dec. 7. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!