Elutaltam egy áru vételárát előre az apróhirdetés alapján. Az illetőnek csak a nevét és az e-mail címét ismertem és a bankszámlaszámát. Valószínüleg becsapott, nem jelentkezett, nem küldött semmit. Remélem azért nem történt baja. Meglehet a 15000Ft ?
Ez csak és kizárólag a te hibád, a banknak köze nincs hozzá, hogy te olyan embernek utaltál aki átvert.
Feljelentéssel lehet meg a pénzed, de már most kezdj neki a többi károsult elkutatásának, hogy érdemi előrelépés is történjen
A tények ismerete nélkül biztatjátok, hogy jelentse fel... Szomorú...
Mikor utaltál?
Facebook, Jófogás vagy valamilyen ellenőrzött eladós oldalon történt a dolog?
5 napja feltettél egy kérdést, én még aznap kérdeztem dolgokat, de Te, kérdező, erre sem jártál és most sem válaszoltál (3-as vagyok).
Megérkezett azóta a dolog?
Vagy mi a fejlemény?
"több napja utaltam."
Na, hát ezért kérdeztem... Néhány napig nem kapod meg a megvásárolt terméket, azért nem kell rögtön feljelenteni az illetőt. Bármi, ismétlem BÁRMI történhet még egy becsületes eladóval is: volt, hogy hirtelen kórházba került valaki, nekem is többször kellett bezárnom aukciókat betegség miatt.
Volt, hogy este lefeküdtem, semmi bajom nem volt, reggel felébredtem és úgy szédültem, hogy az ágyból nem bírtam felkelni. Ez 3 napig tartot és nem, nem tudtam géphez sem ülni. Három nap múlva találtam 2 fenyegető emailt, hogy feljelent a vevő. Csak egy "probléma" volt ezzel: még nem fizetett, mert az adatokat sem adtam meg, szóval mondhatom, baromira jólesett :-( De ugyanígy nálam lehetett volna a pénze, akkor sem tudtam volna felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!