Miért ilyen népszerűek az MLM cégek?
Az MLM minden csak nem népszerű a Halmi meg a nője is elég magas szinten vannak, ott van pénz, a többi meg csak hülyítés. Van ilyen ismerősöm az is Foreverös, facebookon állandóan azt nyomja, hogy milyen pozitív, mennyi mindent adott neki ez a üzlet....stb stb fogyasztja a termékeket, de sose mondja, hogy na gyerekek ebben a hónapban x ezer Ft-ot kerestem ezzel. Csak ahogy légy szabad, meg hogy mennyit dolgozik. Alatta van már 4 ember, amúgy már vagy 3x újrakezdte. Csodálom azt az agymosott fanatizmust amivel képesek ehhez hozzáállni, ráadásul az alsó vonalat is ütni verni kell, hogy ne hagyják ott 2-3 hónap után. Sok embert csak azzal tartanak bent, hogy időnként adnak egy kis bónuszt, meg mindenféle köröket csinálnak, hogy érezze magát különlegesnek az ember.
Amúgy nem mondom, hogy termékek nem jók, csak drágák. Van amit mi is veszünk az First, és a "piros krém" nálunk is a háztartás alapdarabja, de ezeket kb évente 1x vesszük és ki is fújt.
Az #5 megelőzött!
Én is kb. azt akartam írni, hogy egy kukás, vagy wcpucoló társadalmi megítélése kedvezőbb, mint egy MLM-ügynöké... :)))
Nagyon megvetett "szakma".
Az átlagember ezt a reményt kapja, nem magát a felsoroltakat! :-DDD
aztán jön a keserű csalódás, és az elvesztett lóvé...
Az átlagember nem teszi bele a munkát. Ezért marad a számára csupán remény.
Ettől átlagember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!