Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért ilyen népszerűek az MLM...

Miért ilyen népszerűek az MLM cégek?

Figyelt kérdés
Ha felmegyek Tiktokra napi szinten feldob olyan videót, hogy élj az álmaidnak kezdj én márkát építeni meg ilyenek. Ezek mitől ilyen népszerűek?

2022. febr. 7. 06:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
86%
Konnyu, es kulonosebb erofeszitest, tudast nem igenylo gyors meggazdagodast igernek, amire a tiktok javareszt tanulatlan, kepzetlen es persze pont erre a konnyu meggazdagodasra vagyo celkozonsege ra is csap.
2022. febr. 7. 07:26
 2/82 A kérdező kommentje:
Ebből egyébként meg lehet élni? Mert szerintem nem igen. A Halmi Bence mondjuk nagyban hirdeti ezt de rajta kívül senkinél nem láttam
2022. febr. 7. 07:30
 3/82 anonim ***** válasza:
67%
Persze, meg lehet belole elni, elsosorban azoknak akik a piramis csucsan vannak es az 'alja' altal osszegurizett penzbol lehuzzak a hasznot. Az 'alja' az meg gurizik a gyemant-tagsag meg a tobbi baromsag igeretenek buvoleteben.
2022. febr. 7. 07:35
 4/82 A kérdező kommentje:
Jaa. Gondolom ez a Halmi gyerek valahol fent van [link]
2022. febr. 7. 07:38
 5/82 anonim ***** válasza:
86%

Nem népszerűek.

Sőt kifejezetten elég nagy társadalmi megvetésnek "örvendenek".

Egyszerűen csak az MLM szélhámosok ráröppentek a TikTok platformra, mert ott találhatnak sok tapasztalatlan megvezethető fiatalt.

2022. febr. 7. 07:39
 6/82 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert az emberek buták és azt hiszik hogy lehet pénzt keresni semmittevéssel.
2022. febr. 7. 07:39
 7/82 anonim ***** válasza:
91%
(valamint tovabbra is tartom magam ahhoz a mondashoz, hogy ha egy termeket MLM-ben kell arulni 5-8 szintes halozatokban es mindenkinek megvan belole a jutaleka, akkor ott bizony a termek nem er lof*szt se, vagy ha igen, akkor is eszetlenul tularazott)
2022. febr. 7. 07:40
 8/82 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként a halmi gyerek az egyik legnagyobb kókler szélhámos senki.

Megkritizálták a TikTok-os dolgait, amire annyi volt a válaszreakciója hogy csinált egy videót amiben cinikusan vigyorog és hümmög. Gusztustalan egy figura.

Egyébként a tiktok szabályzata szerint az mlm és a piramisjátékok (igen ezek így egymás mellett említve) népszerűsítése ki van tiltva a tiktokról.

De ezeket az MLM férgeket ez nem tántorítja el, ugyan úgy reklámozzák a szélhámosságukat csak nem olyan nyíltan.

2022. febr. 7. 07:42
 9/82 Koplárovics Béci ***** válasza:
91%

"Ha felmegyek Tiktokra napi szinten feldob olyan videót, hogy élj az álmaidnak kezdj én márkát építeni meg ilyenek."

Jórészt azért ezeket ajánlja, mert ebben a témában érdeklődést mutatsz.

"Ezek mitől ilyen népszerűek?"

Általában azért, mert azt a (hamis) ígéretet mutatják, hogy otthon ülve, lófütyit sem csinálva dől a pénz. Hát ki ne akarná ezt???

2022. febr. 7. 07:55
 10/82 anonim ***** válasza:
39%

Egyáltalán nem népszerűek...az egyik legjobban lenézett szakma.

"A Halmi Bence mondjuk nagyban hirdeti ezt de rajta kívül senkinél nem

láttam"

Ez a gyerek erősen extrovertált, szereti mutogatni magát. Vannak még rajta kívül jópáran ilyenek. Viszont a többség (főleg akik már elértek valamit) nem ilyen harsányak, nem mutogatják így magukat. Vannak listák az interneten, hogy ki mennyit keres. Nagy részüket nem lehet megtalálni a közösségi médiában.

"Általában azért, mert azt a (hamis) ígéretet mutatják, hogy otthon ülve, lófütyit sem csinálva dől a pénz."

Én már vagy 10 éve nem láttam olyat, ahol munka nélkül ígérnek sok pénzt az MLMben.

De nyilván léteznek még ilyenek, csak én nem találkozok ilyesmivel mostanság.

2022. febr. 7. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!