Miért ilyen népszerűek az MLM cégek?
Nem népszerűek.
Sőt kifejezetten elég nagy társadalmi megvetésnek "örvendenek".
Egyszerűen csak az MLM szélhámosok ráröppentek a TikTok platformra, mert ott találhatnak sok tapasztalatlan megvezethető fiatalt.
Egyébként a halmi gyerek az egyik legnagyobb kókler szélhámos senki.
Megkritizálták a TikTok-os dolgait, amire annyi volt a válaszreakciója hogy csinált egy videót amiben cinikusan vigyorog és hümmög. Gusztustalan egy figura.
Egyébként a tiktok szabályzata szerint az mlm és a piramisjátékok (igen ezek így egymás mellett említve) népszerűsítése ki van tiltva a tiktokról.
De ezeket az MLM férgeket ez nem tántorítja el, ugyan úgy reklámozzák a szélhámosságukat csak nem olyan nyíltan.
"Ha felmegyek Tiktokra napi szinten feldob olyan videót, hogy élj az álmaidnak kezdj én márkát építeni meg ilyenek."
Jórészt azért ezeket ajánlja, mert ebben a témában érdeklődést mutatsz.
"Ezek mitől ilyen népszerűek?"
Általában azért, mert azt a (hamis) ígéretet mutatják, hogy otthon ülve, lófütyit sem csinálva dől a pénz. Hát ki ne akarná ezt???
Egyáltalán nem népszerűek...az egyik legjobban lenézett szakma.
"A Halmi Bence mondjuk nagyban hirdeti ezt de rajta kívül senkinél nem
láttam"
Ez a gyerek erősen extrovertált, szereti mutogatni magát. Vannak még rajta kívül jópáran ilyenek. Viszont a többség (főleg akik már elértek valamit) nem ilyen harsányak, nem mutogatják így magukat. Vannak listák az interneten, hogy ki mennyit keres. Nagy részüket nem lehet megtalálni a közösségi médiában.
"Általában azért, mert azt a (hamis) ígéretet mutatják, hogy otthon ülve, lófütyit sem csinálva dől a pénz."
Én már vagy 10 éve nem láttam olyat, ahol munka nélkül ígérnek sok pénzt az MLMben.
De nyilván léteznek még ilyenek, csak én nem találkozok ilyesmivel mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!