A főnök kitalálta, hogy garantált minimálbérről sima minimálbérre csökkenti a fizetéseket a cégnél tehet ilyet?
Azt mondta jövő hónaptól már csak annyit kapunk mert nem fut úgy a szekér ahogy kéne.
Ennek ellenére pár hónapja kezdett el lízingelni egy új Audit..
Beszéltünk a munkatársakkal hogy az asztalra csapjunk e emiatt de a többség azt mondta inkább nem kell a feszkó majd ha jól megy akkor visszaadja a pénzt.
Mit kéne csinálni, csinálhat ilyet egyáltalán? Ha egyedül kezdek el lázadni lehet csak engem rúg ki mert többiek csendbe lesznek?!
Ez így komolytalan, akkor egy takarítónak is van felelőssége, mert fontos iratokat leönthet felmosóvízzel, meg egy kertésznek is an felelőssége, mert túladagolja a gyomirtót és kiszáradnak a büdöskék a parkban.
A felelősséget nem ilyen piti dolgokra értjük, ha már új Audikról beszélünk.
Erről szerintem írj ki új kérdést. :)
Ha jól látom, az eredeti kérdést már rég megválaszoltuk, sőt még többet is.
Istenem, vezessenek meg benneteket, komolyan! Ennyi birkat!
Ha nincs szerzodesmodositas, a szerzodesben foglalt bert kell adnia. Ha modositja a szerzodest, azt vagy alairod vagy mesz ahova akarsz.
Sok birka, akivel el lehet ezt jatszani, hat megerdemlitek. Egy pelda: tanfolyamra jartam, nem akartak kuldeni az okj-s bizonyitvanyt. Mindenki varta,1 honap eltelt. Jajj, nehogy irjunk, mert a Timike negsertodik! En irtam a kozponti email cimukre, hogy amennyiben nem kuldik a bizonyitvanyt, a csopirt tagjai jogi lepeseket tesznek az ugyben. Erdekes, masnap lohalalaba megkaptuk a bizonyitvanyt. Utana nem gyoztek halalkodni, hogy de ugyes vagy, jol tetted. Mire valo az eszetek? Hol a szerzodes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!