Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A főnök kitalálta, hogy...

A főnök kitalálta, hogy garantált minimálbérről sima minimálbérre csökkenti a fizetéseket a cégnél tehet ilyet?

Figyelt kérdés

Azt mondta jövő hónaptól már csak annyit kapunk mert nem fut úgy a szekér ahogy kéne.

Ennek ellenére pár hónapja kezdett el lízingelni egy új Audit..

Beszéltünk a munkatársakkal hogy az asztalra csapjunk e emiatt de a többség azt mondta inkább nem kell a feszkó majd ha jól megy akkor visszaadja a pénzt.

Mit kéne csinálni, csinálhat ilyet egyáltalán? Ha egyedül kezdek el lázadni lehet csak engem rúg ki mert többiek csendbe lesznek?!

2019. júl. 14. 15:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jol tesz a fonok, neked semmi feleloseged nincs, nem ertesz semmihez, ennyi fizetést kaphatsz max
2019. júl. 14. 19:31
 32/41 A kérdező kommentje:
Hogyne lenne felelősség az áruért is felelek volt hogy szinte az egész havi fizetést levonta mert kár lett az áruban..
2019. júl. 14. 19:33
 33/41 anonim ***** válasza:

Ez így komolytalan, akkor egy takarítónak is van felelőssége, mert fontos iratokat leönthet felmosóvízzel, meg egy kertésznek is an felelőssége, mert túladagolja a gyomirtót és kiszáradnak a büdöskék a parkban.

A felelősséget nem ilyen piti dolgokra értjük, ha már új Audikról beszélünk.

2019. júl. 14. 19:52
 34/41 A kérdező kommentje:
Ha olyan piti dolog akkor miért von le a fizetésből ha történik valami?
2019. júl. 14. 19:58
 35/41 anonim ***** válasza:
Most arrol nem a fonok tehet hogy te az áruhordashoz is ostoba vsgy
2019. júl. 14. 20:02
 36/41 anonim ***** válasza:

Erről szerintem írj ki új kérdést. :)

Ha jól látom, az eredeti kérdést már rég megválaszoltuk, sőt még többet is.

2019. júl. 14. 20:05
 37/41 anonim ***** válasza:
Fizetésből se vonohathat le jogszerűen, keress normális munkát!
2019. júl. 14. 20:09
 38/41 A kérdező kommentje:
Igen, bár te kicsit lekezelő voltál, de mindegy szerintem elfogfadom egyenlőre a dolgot aztán lesz ami lesz
2019. júl. 14. 20:10
 39/41 anonim ***** válasza:
Gondolom ha kirug akkor mehetsz koldulni
2019. júl. 14. 20:18
 40/41 anonim ***** válasza:
74%

Istenem, vezessenek meg benneteket, komolyan! Ennyi birkat!

Ha nincs szerzodesmodositas, a szerzodesben foglalt bert kell adnia. Ha modositja a szerzodest, azt vagy alairod vagy mesz ahova akarsz.

Sok birka, akivel el lehet ezt jatszani, hat megerdemlitek. Egy pelda: tanfolyamra jartam, nem akartak kuldeni az okj-s bizonyitvanyt. Mindenki varta,1 honap eltelt. Jajj, nehogy irjunk, mert a Timike negsertodik! En irtam a kozponti email cimukre, hogy amennyiben nem kuldik a bizonyitvanyt, a csopirt tagjai jogi lepeseket tesznek az ugyben. Erdekes, masnap lohalalaba megkaptuk a bizonyitvanyt. Utana nem gyoztek halalkodni, hogy de ugyes vagy, jol tetted. Mire valo az eszetek? Hol a szerzodes?

2019. júl. 15. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!