Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mesterszakos kezdőbér bruttó...

Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?

Figyelt kérdés

Kitaláljátok melyik terület ez?

Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200

ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....

Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.

Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.

És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.

Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?

És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!

Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....

Jó ez azért nem?

2019. ápr. 23. 10:57
 71/94 A kérdező kommentje:

"Már elnézést kérek, de amikor ezt a pályát választottad, akkor nem voltál tisztában az elérhető jövedelemmel?“

Már lenézést kérek de amikor én ezt a pályát választottam álmomban nem fordult meg (meg máséban se...) hogy egy 6 elemis alkesz segédmunkás 2x annyit kap majd mint egy (több )diplomás ember.

Hogy egy zéró végzettségű zéró szaktudású árufeltöltő is többet kap majd.

Ez ÁLMOMBAN SEM fordult meg, se nekem se másnak.

De várjál kitalálom!!!

Te ezt már akkor megmondtad akkor 20 éve. Uyge eltaláltam??

Naná.

Hát hogyne, Te tudtad. Más senki, de TEEEEE te aztán igen.

2019. ápr. 23. 16:34
 72/94 anonim ***** válasza:

Csak a rinyalas megy latom,ember TANARI palyat a BUDOS ELETBEN SENKI SOHA NEM FIZETTE MEG ITTHON.

Ezt tudhattad 20 evvel ezelott is,kozszferaba soha nem fizettek meg,ezt egy ovodas is tudja.

2019. ápr. 23. 16:36
 73/94 A kérdező kommentje:

",kozszferaba soha nem fizettek meg,ezt egy ovodas is tudja."

Ja. Én hány olyan kormány volt a rendszerváltás óta amely határozott ígéretet tett ennek változtatására? Kb az összes???

Nemde?

És mi lett belőle? ez. A nagy lóf*544444*sz.

Pedagógus ÉLETPÁLYAMODELL!!! br 200 kezdőbérrel???

Hahahhahahahahhahahahahahhahhahaha!

2019. ápr. 23. 16:39
 74/94 anonim ***** válasza:

Es akkor most jobb,hogy rinyalsz??

Bazzeg aki hisz barmelyik kormanynak arrol meg van a velemenyem,eltrevalosagi aktora a beka s_gge alatt van.

Ez a baj veletek,hogy mindig tudtok ujjal mutogatni valakire,csak magatokba nem neztek soha az eletben.

Nem fog rendezodni megnyugtatlak sot a kormany belesz_rik,hogy rendezze mert nem fogja.

Ezt sikerul felfognod?

Mondom megegyszer,KORMANY FOSIK MINDENKIRE.

Na igy elkezdel magaddal valamit?

Versenyszferaba mennel PIACKEPES vegzettseggel ismetlem PIACKEPES vegzettseggel es nyelvtudassal megoldodna minden bajod.

2019. ápr. 23. 16:44
 75/94 anonim ***** válasza:

71:

"Már lenézést kérek de amikor én ezt a pályát választottam álmomban nem fordult meg (meg máséban se...) hogy egy 6 elemis alkesz segédmunkás 2x annyit kap majd mint egy (több )diplomás ember."

Miért nézed le más munkáját?

Egyébként egy alkesz sem fog többet kapni, mert azt villámgyorsan kirúgják.

Azt is meg kéne már végre tanulni, hogy jövedelem az nem függ a diplomák számától.

Bár nekem is van diplomám, de nem abból élek és keresek havi 1-1,2M Ft-ot vállalkozóként.

Ismerek 3 diplomás embert, aki 180e körül keres és van diploma nélküli vállalkozó ismerősöm, aki évi 80-100M Ft-ot keres.

"Te ezt már akkor megmondtad akkor 20 éve. Uyge eltaláltam??"

A tanári bérek 20 éve is a béka s..gge alatt voltak és aki csak kicsit is ismeri és átlátja a mindenkori állam működését, az nem is számíthatott sokkal jobbra.

Egyébként erős a gyanúm nekem is, hogy troll vagy, vagy esetleg csutkarészeg.

2019. ápr. 23. 16:57
 76/94 anonim ***** válasza:

73: Édes szivem:))) És te hiszel bármilyen politikusnak, kormánynak is??

Így már mindent értek....:)

2019. ápr. 23. 16:58
 77/94 anonim ***** válasza:
Bedőltél bármelyik kormánynak? Te bajod. Nekem pl álmom volt a történelem szak. De nem láttam benne annyi pénzt hogy belevágjak. Ezért az maradt hobbinak. Teljesen másban dolgozom, megélek. Valamit valamiért. Ja...és nekem nem derogált a fizikai meló sem. Nem haltam bele
2019. ápr. 23. 17:53
 78/94 A kérdező kommentje:

"Ja...és nekem nem derogált a fizikai meló sem. Nem haltam bele"

Én se halnék bele de minek? Most járjak el szaros műszakolásba trógerkedni 5 ft-tal többért?

Mennyivek adnának többet ? Bruttó 10-20al?? és cserébe 6 ra járjak meg 22ko r műszak meg hétvége stb srb.....

bruttó 20-al többért? Akinek 6 anyja volt....

2019. ápr. 23. 19:06
 79/94 anonim ***** válasza:

78:

Tehát fizikai munkát végezni nem akarsz több pénzért sem.

Nem fogadod el a piac törvényét sem, és nem vagy hajlandó magad továbbképezni sem egy piacképesebb végzettségért.

Viszont továbbra is itt nyígsz.

Szerintem mostmár befejezheted a trollkodást.

2019. ápr. 23. 19:27
 80/94 A kérdező kommentje:

" nem akarsz több pénzért sem."

egy marék apróval többért NEM!!!

Evidens. iylen 10-20 .000 pluszban bruttó/hó ne röhögtess.

elmegyek feketén takarítani egy hétvégén megvan a 20 tisztán.... enyni.

Ja és SZOKTAM.... ha már a fizikai melónál vagyunk

2019. ápr. 23. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!