Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mesterszakos kezdőbér bruttó...

Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?

Figyelt kérdés

Kitaláljátok melyik terület ez?

Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200

ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....

Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.

Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.

És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.

Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?

És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!

Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....

Jó ez azért nem?

2019. ápr. 23. 10:57
 21/94 A kérdező kommentje:

"Ha meg a szakmádban akarsz dolgozni, akkor képezd magad tovább. Ennyi. Az a barom szerintem, aki ezt eltűri.“

És ha továbbképzem magam a „szakmámban“ ???? hm akkor mi lesz tessék mondani? HM?

MSc -vel eleve HOVA és mit,,,,,. és minek? Hm?

Meg tudod mondani HOGY MI AZ A SZAKKÉPZÉS AMIT A MUNKÁLTATÓ AKÁR 5 F-TAL IS HONORÁL? Hm?

Mi az?

Én elképzelni nem tudom....

2019. ápr. 23. 12:10
 22/94 anonim ***** válasza:
71%

Kèrdező làtom nem fogod fel,a te szakmàd büfèszak,magoljà oszt ennyi.

Semmi kreativitàst nem igènyel szemben a mi mérnöki kèpzèsünkkel.

Ez van,a piac diktàl.

Ket dolgot tehetsz.

1) Tanàri kèpzèst elvègzel hozzà,nyelveket.

Külföldön kezdesz tanìtani.

2) piackèpes szakmàt tanulsz hozzà nyelveket.

Ennyi,nyafogàssal nem leszel előrèbb.

2019. ápr. 23. 12:12
 23/94 anonim ***** válasza:
a közszféra és állami szféra nem ugyan az?
2019. ápr. 23. 12:12
 24/94 anonim ***** válasza:

Hogy mit honoràl:

1) villamosmèrnök

2) programtervező informatikus

3) mèrnökinfó

4) matematikus

Ezeket megfizetik ne fèlj.

2019. ápr. 23. 12:13
 25/94 anonim ***** válasza:

"És ha továbbképzem magam a „szakmámban“ ???? hm akkor mi lesz tessék mondani? HM?"

Itt mondom is: ha elvégzel egy tanárit, tanulsz nyelvet, akkor már is nem csak a közszférába mehetsz dolgozni. Rengeteg nem állami iskola, múzeum, kutatóintézet van, ahová pl egy töriszakkal lehet menni. Arról nem is beszélve, hogy ha beszélsz nyelvet, lehet menni külföldre is.

De ezt TE választottad. Nem a rendszer a hibás a te rossz döntésed miatt. Már egyetem előtt is tudtad, hogy ennyi a fizetés, mivel nyilvánosak a bérek.

Piacképes szakmát kell tanulni, ennyi az egész. Ha már a választásnál elb*sztad, akkor ne legyél rest tovább-, esetleg átképezni magad.

Nem csak a mérnökökre van kereslet. Én közgazdász diplomákkal, okj-kel nagyjából hetente keresem meg a bruttó 200-at. És nincs kiemelkedően magas fizum. És nem is multinál dolgozok.

Ennyi, ha nem tetszik az életed, akkor változtass rajta.

2019. ápr. 23. 12:19
 26/94 anonim ***** válasza:

De ha nem elégedett a fizetéssel, akkor miért ragaszkodik ahhoz, hogy szakmában helyezkedjen el? Én sem a szakmámban helyezkedtem el, és ráadásul még szeretem is, a munka is jobban tetszik, mint az eredeti szakmám.

Egyébként van tanár ismerősöm, és egyáltalán nem ennyit keres. Gondolom, ehhez még mindenféle plusz pénzek hozzáadódnak. És egy csomó tanár tud magánórákat is adni, aminek meg a csillagos ég a határa árban.

2019. ápr. 23. 12:38
 27/94 anonim ***** válasza:
37%

Ismerek tanárt aki bruttó 500k felett visz haza állami iskolában.(msc nélkül)

Nyilván ahhoz a posztolónál több ésszel kell rendelkezni...

2019. ápr. 23. 12:40
 28/94 anonim ***** válasza:
70%
Nem ertem mit sirsz ez egy nagyon jo fizetés, mas 120 netto agazatit kap
2019. ápr. 23. 12:48
 29/94 A kérdező kommentje:

" a közszféra és állami szféra nem ugyan az?"

Na az ilyen gyökerek miatt öröm ide járni!!! Hozzászól de olyan szinten fingja sincs róla és még el is ismeri a kérdésével az istengyökere....

NEM, nem ugyanaz a kettő.

2019. ápr. 23. 12:52
 30/94 A kérdező kommentje:

"Nyilván ahhoz a posztolónál több ésszel kell rendelkezni..."

Tök 8 mi menni ésszel rendelkezik, mert itt a tanári bértábla és ott nem "ész" szerint osztják a bért hanem pályán eltöltött évek után....

és PONT.

egy kezdő tanár 203 bruttó Msc-vel, főiskolávla még annyi se.

Ennyi!!

Itt van

Pedagógus bértábla 2019-ben

[link]

ennyi. az összes többi csak DUMA.

2019. ápr. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!