Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mesterszakos kezdőbér bruttó...

Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?

Figyelt kérdés

Kitaláljátok melyik terület ez?

Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200

ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....

Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.

Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.

És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.

Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?

És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!

Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....

Jó ez azért nem?

2019. ápr. 23. 10:57
 61/94 anonim ***** válasza:

Te írtad, hogy brutális az emberhiány. Akkor ha elküldenek, akkor magukkal jobban kib*sznak mint veled. Amúgy meg csak jót tennének veled, ha ettől a fos munkahelytől megszabadítanának.

Ennyit nettóban megkapsz egy élelmiszerboltban árufeltöltőként.

És ha ok nélkül rúgnak ki? Vagy olyan kapcsán, hogy megtagadták valamely alapvető jogodat, akkor ők sokkal jobban megüthetik a bokájukat.

Nem kell töketlennek lenni, ennyire egyszerű. Tudom én, hogy könnyebb itt siránkozni, mint tenni valamit a saját életedért, de azért nah. Nehogymár ennyire áldozatnak hidd magad.

2019. ápr. 23. 14:54
 62/94 A kérdező kommentje:

"nnyit nettóban megkapsz egy élelmiszerboltban árufeltöltőként."

de NEM MEGYEK El trágyamelóra még 3x ennyiért se.

2019. ápr. 23. 14:57
 63/94 A kérdező kommentje:

"Te írtad, hogy brutális az emberhiány. Akkor ha elküldenek,"

Ettől függetlenül ha valaki nem tetszik a főnöknek 5 perc alatt utcán van. érdekli azt???

Majd a fenntartó megoldja az új embert. Ha nem oldja meg akkor sincs veszélyben a főnök széke. az egész cég leállhat de a főnök az marad.

2019. ápr. 23. 14:58
 64/94 anonim ***** válasza:
Én már kíváncsi lettem, hogy ki az, aki ezeket a kérdéseket kiírja :D Nem szervezünk valami gyakoris találkozót? :D
2019. ápr. 23. 14:59
 65/94 anonim ***** válasza:

"de NEM MEGYEK El trágyamelóra még 3x ennyiért se."

Így már minden világos :) Ha a kis önérzeted nem bírja, hogy ha esetleg dolgozni kell, akkor viszont maradj csendben és rohadj meg a munkahelyeden míg világ a világ :)

Részemről ennyi volt, pá.

2019. ápr. 23. 15:01
 66/94 A kérdező kommentje:

"Ha a kis önérzeted nem bírja, hogy ha esetleg dolgozni kell,"

Ja értem. csak a fizikai meló a meló, a szellemi az nem.

értem. hiába Kádár gyermekei vagyunk.

csak az a meló ahol izzadunk és dobozt emelünk. csak az a meló. íróasztal mellett tollal és papírral az nem meló értem.

2019. ápr. 23. 15:32
 67/94 anonim ***** válasza:

De meló, esetedben is, csak látod kicsi a pénz...

De ezt már tudtad, akkor is mikor beadtad a jelentkezésed az egyetemre.

Nem tudom mit kell ezen most így meglepődni...

2019. ápr. 23. 15:36
 68/94 anonim ***** válasza:
Figyu nalunk mindenkinek msc je van brutto 160at keresunk 7 eve nem emeltek
2019. ápr. 23. 16:10
 69/94 A kérdező kommentje:

" mikor beadtad a jelentkezésed az egyetemre.

Nem tudom mit kell ezen most így meglepődni...

Ja. Amikor én kezdtem az első diplomámat az 1998ban volt.....és én azt ugye jó 20 évre előre láttam milyenek lesznek a bérek 20 év múlva. VILÁGOS!!!

Hogyne láttam volna! Hát világos hogy láttam!!!

Anyám..... Krisztus kereszthalálát nem akarok a nyakamba varrni? Annak is lenne épp ennyi alapja....

2019. ápr. 23. 16:22
 70/94 anonim ***** válasza:

Már elnézést kérek, de amikor ezt a pályát választottad, akkor nem voltál tisztában az elérhető jövedelemmel?

Tanárként tudsz jópénzért különórákat adni, az időtökből is kitelik. Nekem a volt matektanáromnak a különórákból épült a családiháza.

2019. ápr. 23. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!