Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?
Kitaláljátok melyik terület ez?
Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200
ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....
Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.
Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.
És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.
Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?
És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!
Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....
Jó ez azért nem?
"ismerősöm azért bukott el egy levelezős képzést mert az órák szo-vas az oké na de a vizsgák azok kivétel nélkül csakis hétköznap.-"
Én nappalisként is voltam szombaton vizsgázni, mert igenis vannak hétvégi vizsgák. Meg mint ahogy írták is többen, a munkáltató köteles elengedni vizsgára, ez nem az alapszabiból megy.
"akkor hogy vizsgázik? HM???????????"
Amúgy a kommentelők többsége szerintem jobban megértené a mondanivalódat, hogyha több szöveget írnál csupa nagybetűvel, valamint ha több kérdőjelet írnál a mondat végére. Így nem annyira figyelemfelkeltő. Próbáld meg több nagybetűvel és több írásjellel, hátha :)
Komolyan ember, mindjárt átfolyik a monitoron a frusztráltságod és a gyűlöleted :D Esküszöm a végén még megsajnállak tényleg, hogy milyen csúnyán kibabrált veled ez a gonosz rendszer, pedig te hát mennyit tanultál szegénykém :(
Én már komolyan arra is gondoltam, hogy csak arra veri magát, hogy minél több hozzászólás menjen egy kérdésére és ezt csak így tudja elérni :D
Vagy csak szeretne minél feljebb kerülni a toplistán, ezért csinálja ezt. Komolyan agyrém :D
"munkáltató köteles elengedni vizsgára, ez nem az alapszabiból megy."
És ha NEM akkor mi van?
HM??????????????
akkor hova menjek panaszra? Hm? A jóistenhez vagy hova????
akkor mi van??
Ne kerüljük a választ erre válaszoljunk!! erre és ne másra!!
Hadd kérdezzem meg kötelező terhesgondozásra el kell engedje a cég a terhes munkavállalót?
Iegn vagy nem?
A válasz IGEn.
És ha nem??? akkor mi van? Akkor semmi sincs, akkor nem megedi el és kész.
és ennyi!!!
mi lenne!!!!!!!!!!!!!!!!! semmi nincs.
Amennyiben a munkavállaló hagyja magát és beletörődik abba, hogy nemet mondanak neki, akkor megérdemli a sorsát. Ha a munkaadó a kötelezően adandó jogaidat megtagadja, akkor nem tudsz kihez fordulni? Érdekképviseleti szerv, békéltető testület, munkaügyi bíróság, stb.
Nem akarásnak nyögés a vége...
Te mondtad, hogy mekkora munkaerőhiány van, szóval elküldeni nem fognak. Akkor miért is nem lehet kiállni magadért?
" Akkor miért is nem lehet kiállni magadért?"
ez alkati kérdés. én nem szállok szembe semmiben a főnökkel. semmiben. mert félek és rettegek.
inkább csendben megdöglök de soha semmiben fel nem merem emelni a szavam. én anyni és anyni embert láttam akik felemleték a szavukat kivétel nélkül ráb***sztak.
soha nem nyertek hiába volt igazuk....
kell ez nekem???
Én fizetek neked havi bruttó 300at az alábbi munkáért.
Egy monitor előtt kell ülnöd egy csőrgősapkával a fejeden, és hasonlóan bugyuta kérdéseket kell ide kiírnod.
Vállalod?
De miért? Mitől félsz? Mitől rettegsz? Legrosszabb esetben elküldenek a melóhelyedről. Ezzel kb szívességet tennének neked.
Ha nem mersz felszólalni, akkor itt a neten miért kell mindenkit leugatni? Akkor maradj csendben és emésszen fel inkább, mert ennek így semmi értelme.
Változtass vagy maradj csendben. De legalább próbáld meg.
"De miért? Mitől félsz? Mitől rettegsz?"
hahahahahaha. hogy ha megszólalok másnap nem kell bemennem attól félek. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!