Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mesterszakos kezdőbér bruttó...

Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?

Figyelt kérdés

Kitaláljátok melyik terület ez?

Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200

ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....

Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.

Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.

És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.

Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?

És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!

Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....

Jó ez azért nem?

2019. ápr. 23. 10:57
 51/94 anonim ***** válasza:
A tag vagy autista, vagy csak troll, hagyni kell az ilyet, nem feedelni...
2019. ápr. 23. 14:07
 52/94 anonim ***** válasza:

"ismerősöm azért bukott el egy levelezős képzést mert az órák szo-vas az oké na de a vizsgák azok kivétel nélkül csakis hétköznap.-"

Én nappalisként is voltam szombaton vizsgázni, mert igenis vannak hétvégi vizsgák. Meg mint ahogy írták is többen, a munkáltató köteles elengedni vizsgára, ez nem az alapszabiból megy.

"akkor hogy vizsgázik? HM???????????"

Amúgy a kommentelők többsége szerintem jobban megértené a mondanivalódat, hogyha több szöveget írnál csupa nagybetűvel, valamint ha több kérdőjelet írnál a mondat végére. Így nem annyira figyelemfelkeltő. Próbáld meg több nagybetűvel és több írásjellel, hátha :)

Komolyan ember, mindjárt átfolyik a monitoron a frusztráltságod és a gyűlöleted :D Esküszöm a végén még megsajnállak tényleg, hogy milyen csúnyán kibabrált veled ez a gonosz rendszer, pedig te hát mennyit tanultál szegénykém :(

2019. ápr. 23. 14:14
 53/94 anonim ***** válasza:

Én már komolyan arra is gondoltam, hogy csak arra veri magát, hogy minél több hozzászólás menjen egy kérdésére és ezt csak így tudja elérni :D

Vagy csak szeretne minél feljebb kerülni a toplistán, ezért csinálja ezt. Komolyan agyrém :D

2019. ápr. 23. 14:18
 54/94 A kérdező kommentje:

"munkáltató köteles elengedni vizsgára, ez nem az alapszabiból megy."

És ha NEM akkor mi van?

HM??????????????

akkor hova menjek panaszra? Hm? A jóistenhez vagy hova????

akkor mi van??

Ne kerüljük a választ erre válaszoljunk!! erre és ne másra!!

2019. ápr. 23. 14:23
 55/94 A kérdező kommentje:

Hadd kérdezzem meg kötelező terhesgondozásra el kell engedje a cég a terhes munkavállalót?

Iegn vagy nem?

A válasz IGEn.

És ha nem??? akkor mi van? Akkor semmi sincs, akkor nem megedi el és kész.

és ennyi!!!

mi lenne!!!!!!!!!!!!!!!!! semmi nincs.

2019. ápr. 23. 14:25
 56/94 anonim ***** válasza:

Amennyiben a munkavállaló hagyja magát és beletörődik abba, hogy nemet mondanak neki, akkor megérdemli a sorsát. Ha a munkaadó a kötelezően adandó jogaidat megtagadja, akkor nem tudsz kihez fordulni? Érdekképviseleti szerv, békéltető testület, munkaügyi bíróság, stb.

Nem akarásnak nyögés a vége...

Te mondtad, hogy mekkora munkaerőhiány van, szóval elküldeni nem fognak. Akkor miért is nem lehet kiállni magadért?

2019. ápr. 23. 14:33
 57/94 A kérdező kommentje:

" Akkor miért is nem lehet kiállni magadért?"

ez alkati kérdés. én nem szállok szembe semmiben a főnökkel. semmiben. mert félek és rettegek.

inkább csendben megdöglök de soha semmiben fel nem merem emelni a szavam. én anyni és anyni embert láttam akik felemleték a szavukat kivétel nélkül ráb***sztak.

soha nem nyertek hiába volt igazuk....

kell ez nekem???

2019. ápr. 23. 14:35
 58/94 anonim ***** válasza:

Én fizetek neked havi bruttó 300at az alábbi munkáért.

Egy monitor előtt kell ülnöd egy csőrgősapkával a fejeden, és hasonlóan bugyuta kérdéseket kell ide kiírnod.

Vállalod?

2019. ápr. 23. 14:36
 59/94 anonim ***** válasza:

De miért? Mitől félsz? Mitől rettegsz? Legrosszabb esetben elküldenek a melóhelyedről. Ezzel kb szívességet tennének neked.

Ha nem mersz felszólalni, akkor itt a neten miért kell mindenkit leugatni? Akkor maradj csendben és emésszen fel inkább, mert ennek így semmi értelme.

Változtass vagy maradj csendben. De legalább próbáld meg.

2019. ápr. 23. 14:38
 60/94 A kérdező kommentje:

"De miért? Mitől félsz? Mitől rettegsz?"

hahahahahaha. hogy ha megszólalok másnap nem kell bemennem attól félek. ennyi.

2019. ápr. 23. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!