Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mesterszakos kezdőbér bruttó...

Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?

Figyelt kérdés

Kitaláljátok melyik terület ez?

Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200

ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....

Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.

Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.

És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.

Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?

És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!

Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....

Jó ez azért nem?

2019. ápr. 23. 10:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
Ákoska! Ne nekem irogassal privát üzeneteket,mert ez röhejes es szanalmas! Oldd meg az életedet,ne a világra legyél felháborodva! Ott a lehetőség a kezedben. Es igen. Sz.ar szakot valasztottal,ami ennyir er a munkaerőpiacon. Lehet moralizalni,hogy ez mennyire korrekt vagy sem,de attol meg nem fogsz tobbet kapni. Kérdezed,hogy gyenge egyetemet valasztottal e? Igen. Ezek szerint gyengét. En BMEt végeztem kőkemény volt az első perctől az utolsóig. Igaz én ég az osztatlan képzésben,nem ebben a vicc kategória BSC+MSC rendszerben. Tudod 400-an kezdtunk es 58-an diplomaztunk le. Akik ott végeztünk mind emberek lettünk,es mondok neked valamit kis hisztigép,ha történetesen valamiért soha tobbet nem dokgozhatnek mérnökként,akkor az első dolgom lenne megoldani az életemet, új dologba vágni,és megtalálni az utat a jó pénzhez, na ez a kulonbseg kozted es köztem,szoval ne rinyalgassal,hanem kezdj magaddal valami értelmeset. Keves a penz? Csinalj mast. Tanulj ujat,közben vállalj olyan állásokat amik jol fizetnek,de nem szakkepesiteshez kotottek, ne legyél mar Ennyire életképtelen szerencsétlenség....!!!! Szerinted azoknak akiknek jol megy azok elbol beleultek a tutiba? Elárulom neked: Nem! Hanem tettünk érte éveken keresztül kitartóan,es nem rinyalva!! Es tobb privát üzenetet legyszives ne irjal nekem,mert nem vagyok kiváncsi ra!
2019. ápr. 26. 17:57
 92/94 A kérdező kommentje:

" Es tobb privát üzenetet legyszives ne irjal nekem,mert nem vagyok kiváncsi ra!

"

Osztán miért is gondolod hogy én kíváncsi vagyok rá te mire vagy kíváncsi? Hm? Madárkám!

2019. ápr. 26. 18:09
 93/94 anonim ***** válasza:

Nem akarok a cicaharcba beszállni, de...

Egyrészről teljesen igazad van, elképesztő, hogy az államnak van pofája ilyen pénzzel kiszúrnia azoknak a szemét, akik 5+ évet tanultak.

Másrészről meg ilyen írásképpel nincs az az isten, hogy te diplomával rendelkezz. Ha igen... akkor az ég óvjon attól, hogy valaki gyerekét tanítsd.

2019. ápr. 27. 09:56
 94/94 A kérdező kommentje:

"a igen... akkor az ég óvjon attól, hogy valaki gyerekét tanítsd."

12 éve azt teszem. Khm.

Hát...

2019. ápr. 27. 09:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!