Mesterszakos kezdőbér bruttó 200 és majd 3 év múlva emelkedik br 240-re? Tudtok még olyan területet ahol ilyen remekek a friss diplomások kilátásai?
Kitaláljátok melyik terület ez?
Bértábla, kezdőbér mesterszakos Msc diplomával bruttó 200
ez 3-5 év múlva nő br 240-re.....
Vagyis a diplomásunk 3 év Bsc + 2 év Msc után kaphat 200-at bruttóban kezdőnek és ha jól viselkedik és ott marad 3 -5 évet akkor már kaphatja a kemény br 240-et.
Miközben br 200-at már egy teszkós 8 elemis árufeltöltőnek megadnak kezdőnek ésnme egy MSc diplomásnak.
És állami bértábla ! A bér nem alku kérdése, nem a munkavállalótól függ hanem előre rögzített bér.
Hol vannak ilyen „remek"+ kilátások? Kitaláljátok?
És olyan területről van szó ahol iszonyatos munkaerőhiány van lasszóval kergetik az embereket, és ilyen „jó“ bérekkel akarják megfogni a munkaerőt!!
Tanulj 5 évet egyetemen és szakdolg és gyakorlat és minősítés és lóf***sz és kaphatsz ezek után annyit mint egy 8 elemis árufeltöltő.... de ha ott vagy 3 évet esetleg br 40-el többet.....
Jó ez azért nem?
" Es tobb privát üzenetet legyszives ne irjal nekem,mert nem vagyok kiváncsi ra!
"
Osztán miért is gondolod hogy én kíváncsi vagyok rá te mire vagy kíváncsi? Hm? Madárkám!
Nem akarok a cicaharcba beszállni, de...
Egyrészről teljesen igazad van, elképesztő, hogy az államnak van pofája ilyen pénzzel kiszúrnia azoknak a szemét, akik 5+ évet tanultak.
Másrészről meg ilyen írásképpel nincs az az isten, hogy te diplomával rendelkezz. Ha igen... akkor az ég óvjon attól, hogy valaki gyerekét tanítsd.
"a igen... akkor az ég óvjon attól, hogy valaki gyerekét tanítsd."
12 éve azt teszem. Khm.
Hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!