Fizikakedvelő kérdése:
Mérnöknek miért menjen valaki akit érdekel a fizika?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem ezt az elvet. A mérnöki hozzáállásban egyáltalában nem látom mostanában a fizikaszeretetet,inkább a műszaki dolgok bütykölgetése iránti vágyat. Plusz a munkaerőpiacon a legtöbb mérnök technikus szintű munkát végez,ahova nem is nagyon kell fizikatudás. Hol használja egyáltalában a fizikát?
Válaszokat előre is köszönöm!
#tudomány #matematika #fizika #természettudomány #elektronika #BME #mérnök #gépészet #műszaki tudomány
2019. ápr. 14. 19:48
131/177 anonim 

válasza:

Francba ez se jó. Na mindjárt :D
132/177 anonim 

válasza:

Ja bocs, nem láttam a matematikai szót, és véletlenül azt hittem, olyan feladatot adsz fel, aminek köze is van a valósághoz... My bad. A súly meg a tömeg különbségébe meg inkább ne menjünk bele. Én is fel tudnék adni olyan feladatot, hogy égnek állna tőle a hajad, csak szerintem nincs értelme a f... súlyméregetésnek... Nem értem, miért nem tud sok ember leszállni a magas lóról...
134/177 A kérdező kommentje:
#132:Látod,hiába mondom neki,hogy vannak fizikakönyveim,nem válaszol. A saját tévedését nem ismeri be.
2019. ápr. 15. 23:40
135/177 anonim 

válasza:

Basszus nem tudom elküldeni a linket :((((
Erre keress rá legysn guglin első találat:
"holics fizika pdf fazekas"
Ebben hol van ez a 60 fokos inga?
136/177 anonim 

válasza:

Ez a link se jó, de megtaláltam időközben amit be akartál linkelni. A 2.4.6 fejezetről van szó.
137/177 A kérdező kommentje:
#124:Na,tényleg nincsen könyvem? Nem akarsz válaszolni,mert butaságot feltételeztél én meg rácáfoltam?
2019. ápr. 15. 23:43
138/177 anonim 

válasza:

Örülök kérdező, ha ezek a könyvek megvannak neked, ezekből emelt fizika érettségire fel tudsz készülni akár önállóan. Biztosan én ajánlottam ezeket is.
139/177 A kérdező kommentje:
#138:Dehogy örülsz. Utálsz mint a hétfene,meg hülyének tartasz. Te is használod a fizikát mint az előző fejlesztőmérnök? Milyen mérnök vagy?(csak kíváncsiság)
2019. ápr. 15. 23:46
140/177 anonim 

válasza:

Köszi a megjelölést a könyvben. Ez sajnos csak a kis kitéréses képletet vezeti le,ami valóban triviális :)
Én a 60 fokosra vagyok kiváncsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!