Kimennél Angliába dolgozni?
Figyelt kérdés
Június végén július elején szeretnék kiutazni, de őszintén megvallva rémiszt az hogy teljesen egyedül menjek. Hol találok olyan embereket akikhez lehetne csatlakozni? Tudtok ilyen csoportokat?2017. máj. 9. 11:45
1/16 anonim válasza:
3 évet lehúztam Londonban, Isten ments hogy visszamenjek. Egyedül meg pláne nem.
2/16 anonim válasza:
Nem . Amit kínáltak egy fekete munka volt , ráadául kevesebbért mint ami járt volna törvényesen és a munka ruhát és a szállást is erősen vonták . Ismerőst váltottam volna , de ez csapda és nem lehetőség . Az állandó szél eső a sok idegen plusz kiakasztó . Facebookon van pár hiteles csoport , londoni -harrogatei stb magyarok közössége .
3/16 anonim válasza:
Nem, mert nem tudok angolul és nincs annyi félretett pénzem, hogy az utazást + 2-3 hónapnyi szállást gondtalanul kifizessem.Ráadásul nincs olyan szakmám, ami nélkül az angolok ne tudnának élni - takarítani, mosogatni meg itthon is tudok :D
4/16 anonim válasza:
Nem, egy barátom is kiment és menőzik hogy nettó 400ezret keres, közben meg egy lyukban él. Pontosabban egy lyuk lakásnak egyik 3*2 méteres sötét szobája az övé.
5/16 anonim válasza:
Nem. Legutolsó lenne ahova mennék.
6/16 anonim válasza:
Én már 4. éve élek Angliában. Londonban kezdtem, majd egy kissebb városba költöztem. Párom szakács, én részmunkaidôben takarítok, közben suliba járok és készülök az egyetemre. Jut pént a lakásra, utazásra, szórakozásra. Szóval nem panaszkodok. Mivel én nem keresek sokat és a sulit is fizetnem kell, így az én fizetésem kb. kiesik. Úgyhogy várni kell pár évet, hogy majd a diplomámmal a szakmámban dolgozhassak, de akkor a havi 3ezer font meglesz (egy 1.2 millio Ft-ban). Én nem bántam meg, hogy kijöttem. Viszont a kulcs az, hogy ha gyári, takarítást, mosogatást szeretnél csinálni hosszú távon, akkor hiába keresel átszámítva 400 ezret de helyi viszonylatban csórónak fogsz számítani. Kezdetben az ember csak azt látja, hogy még így is jó, mert jut olyan dolgokra amikre korábban otthon nem, csak késôbb jön rá, hogy ez kevés.
7/16 anonim válasza:
Én egyedül mentem ki Londonba 22 évesen, egy ismerősömön keresztül tudtam munkát szerezni konyhán. 1 évet húztam ott le, persze egy idő után monoton volt és belefásultam, de mégis egy életre szóló tapasztalattal gazdagodtam (jó értelemben). Soha nem laktam kint magyarokkal, mindig magam intéztem a szállást. De mindenhol jól kijöttem a külföldiekkel, szerettem őket. Eleinte egyedül éreztem magam, de a munka során mindig új embereket ismertem meg és ki is alakítottam jó pár pozitív baráti kapcsolatot az ottaniakkal. Meg hát jó lehetőség is volt a nyelv gyakorlása szempontjából ez a kiruccanás, továbbá kicsit világot láttam. Szóval nekem egy pozitív élmény volt, még ha adódtak is néha nehézségeim. Ha jól beszélsz angolul, mindenképp próbálj szerencsét!
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. máj. 9. 18:16
10/16 anonim válasza:
Legnagyobb álmom lenne, hogy végre valahára elköltözzek Németországból Angliába. Számomra az az ország tökéletes és ott úgy érzem magam, mintha otthon lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!