Kimennel ennyi penzert angliaba au pairnek?
heti 25 ora munkaert 60 font fizetes. egz falu szeli hazba ahol nem nagyon lehet penzt kolteni. azert mennek mivel itthon nincsen melo
21 eves lany
viccelsz? 2.4font oraber?
szerintem 6-7 font a minimalber... ennyit nem is fizethet torvenyesen
legalabbis itt irorszagban 9 euro a minimalber
25 oraert szerintem minimum 120-150 jarna
A minimálbér jelenleg 5.80 font..
25 óra munkáért ha csak a minimálbért venném 145 fontot kéne kapnod hetente..De az au-pair lányok nem minimálbérrel vannak..
Általában kapnak valamennyi pénzt(akár ennyit) de emellett ingyen van a szállás,a kaja,és sok helyen a család fizeti a tanfolyam költségét is..(jobb helyen havi 140 font szokott lenni a tanfolyam)
Nem rossz pénz ez,ha au-pair-kedni fogsz..Napi 5 óra,csak a kérdés az,hogy mit kell tenni ennyi pénzért..
errol beszeltem 6-7 (5.80) de kap szallast + ellatast, tehat az levonodik.
az hogy nem minimalberrel vannak ... miert nem? mert vmi kozvetito iroda leszedi a jutalekat?
egyebkent rendes munkavallalas, lehet hogy vannak ra mas torvenyek, de attol meg a minimalbert azert megadjak altalaban barmire (meg funyirasra is) ez a feladat azert nagyobb felelosseggel jar, szoval jar erte annyi
Én anno sokat dolgoztam kint külföldön ($5/óra), de most már mint két gyermek szülője én más aspektusra világítanék rá.
Odakint szokás, hogy tapasztalatlanokra rábíznak 3-4 gyereket, sokszor nagyon picurt is.
Én nem vállanék be:
- 1 év alatti gyereket.
- Kettőnél több 2,5 alattit.
- Idősebből 3-nál többet.
Figyelembe véve azt, hogy sokszor még egyes házimunkát is elvárnak.
Ja igen és senki ne jöjjön azzal, hogy gyakran vigyázok xy gyerekeire, mert más pár óráig elleni velük és más egész nap ideértve a kajáztatást és altatást.
Ha már kimennél, találnál ott ennél sokkal jobb munkát is.
Persze mig megtalálod, addig is kellene valamiből élni. Ez arra éppen jó lenne.
ma 01:39-nek
Azért elfogadható amit kínálnak,mert többnyire diákok szoktak elmenni au-pair-nek..Nekik semmi végzettségük,lehet azt mondani,hogy tapasztalatlanok..Ezért nem abba a kategóriába tartoznak,hogy létminimummal alkalmazzák őket..
Van aki ezt is megadja,megegyezés kérdése az egész..
Azért azt se felejtsük el,hogy itt kint nagyon drága a szállás,és az étkezés..Általában egy kisszobáért hetente 60-70 fontot is elkérnek(Londonban van ahol drágább ez is)
Ha nem válogatós akkor hetente 30 fontot is elkölt kajára az ember..Akkor lehet utána számolni...
Heti 60 font fizetés
heti 60 font szállás
heti 30 font étkezés
Ez havi 800 font..Vagyis el is érte a létminimum havi összegét!Ha így vesszük bizony megkapja azt a pénzt amit egy segédmunkás kap létminimumra..(a segédmunkásnak nem adnak ingyen szállást,és kaját)
Ne rossz ez,ha belegondolunk,hogy nyelvet tanulhat,és később bármikor tud másik helyet keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!