VAn Olyan aki kiszeretne menni Angliába vagy esetleg más országba dolgozni?
Én kint élek,hátha tudok segíteni.
kérdés:
-mennyire tudsz angolul??(és itt nem az érdekel,hogy a suliban hányas voltál,vagy van- nyelvvizsgád,hanem azt,hogy simán tudsz kommunikálni angolul?
-van tőkéd? szállásra,élelemre?
- mit dolgoznál szívesen?
Az utolsónak..
Angolból érettségiztem, majd két évig tanultam angolul a főiskolán..előszőr bármit bevállalnék takaritás mosogatás..Tudom hogy nagyon drága kinnt az élet a szállás..Te kint dolgozol?? VAgy ott élsz?
Tudnál nekem Segiteni??
ma 13:29 vagyok
Én lassan 4 éve kint élek,és dolgozom.
Az elején kezdem,hogy nincs kolbászból a kerítés,és bizony egy sima takarításért is elvárnak valamennyi angol tudást.
De írod,hogy angolból érettségiztél.Vagyis ez mit jelent? Tudsz kommunikálni? Ne haragudj hogy ezt kérdezem,de a 4 év alatt nagyon sokszor tapasztaltam,hogy sokan kijönnek,hogy nyelvvizsgájuk van,meg suliban angolosok voltak,de kint hónapokig nem tudtak megszólalni sem,mert bizony másképp hangzik az itteni angol(a sok szleng miatt)
De ha te úgy érzed,hogy a nyelvtudásod nem akadály,akkor nagy esélyed van arra,hogy munkát kapj.
Nem kell más,csak jó nyelvtudás,talpraesettség,és valamennyi tőke.
De mielőtt belevágnál(abban gondolom egyet értünk,hogy azért ez nem olyan mintha vidékről a fővárosba mennél.)
Először is el kell döntened,hogy hol akarsz élni,dolgozni.
Ha ez megvan,és persze megvan a megfelelő anyagi tőke,és a nyelvtudás,akkor onnantól kezdve már csak talpraesettség kérdése az egész.
Szívesen segítek ha tudok,csak kérdezz bátran.
ma 14:26 vagyok
Most már tudsz írni email-t.
Írod hogy vannak kint ismerőseid..Ők nem tudnak neked segíteni? Hiszen ebben az esetben megoldott a szállás még ha ideiglenesen is ,de nem az ismeretlenbe mennél." ismerősöd is van akik sok infót tudnának adni szerintem,sőt talán még munkahelynél is tudnának segíteni.
Vagy ők nem segítőkészek??
De nyugodtan írj,szívesen segítek,ha tudok..
üdv
Köszi mégegyszer..
Keresni foglak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!