Angliába szeretnénk majd együtt kimenni, ott az itthon végzett okj ér valamit?
Figyelt kérdés
Barátnőm hamarosan végez anglisztikán a bsc-vel. Fordító és tolmács lenne angolul, németül és oroszul beszélne a tervek szerint ha befejezné az msc-t is.
De most azt tervezi, hogy bsc után nem folytatja, és valamilyen irodai okj-t akar elvégezni, vagy HR.
Kint nincs okj azt tudom, irodai munkára ilyen bugyuta papír nélkül is alkalmas lenne szerintem. ECDL négy modulja megvan. HR az már egy másik történet, de nem tudom, hogy mennyit érne ez kint.
Msc-t nem akarja, mert szerinte ezzel kint még annyira se tudna elhelyezkedni, már nem bízik ebben a fordító és tolmács dologban.
Vélemények :)?
2017. jan. 15. 16:52
1/1 anonim válasza:
ez az irodai okj vagy hr kint kb semmit nem fog érni, akkor hagyja az egészet kár rájuk pénzt kiadni, inkább majd kint lesz ilyesmit érdemes csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!