Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve együtt vagyok barátnőmmel fél éve veszekszünk feszt. Mert állandóan hiztizik Mikor itthon van alig várom hogy elmenyen, mikor nincs itthon hiányzik. Nem tudom én magam se hogy szeretem e vagy nem?
Vergődik hiztizik mosni kell rám meg főzni.Olyan idegbeteg fejeket vág úgyérzem sokszor csak kényszerből csinálja ezt és rosszul esik.Beszólogat nekem.Veszekszünk feszt. ő 27 éves én meg 24 Unalmas a szex vele.
Valamikor azt kívánom meg mondanám neki hogy takarogyon mikor hiztizik tör zúzz csapkod.De uttána tudnám hiányozni fog. Nem tudom mitérzek iránta komolyan ? :(
Azt szeretnéd,hogy veled legyen,de ne hisztizzen.Ha az első 3 és fél évben nem csinálta akkor rá kell jönnöd,hogy mi változott meg nála.
Ha mindig hisztis volt akkor szakítanod kéne,mert nem jó,hogy csak azért vagy vele mert félsz a magánytól.
Miért hisztizik? Ő csinálja az egész háztartást? Osszátok be, minimum fele-fele arányban csináljátok. Te dolgozol? Ezt nem említetted, csak azt, hogy ő igen. Ha ő dolgozik, te nem, akkor miért nem te csinálod a háztartást?
Nyilván oka van, hogy hisztizik, és nem eltűrni kell, hanem megbeszélni.
ha te semmit nem vagy képes megcsinálni, és neki kell állandóan mosnia meg főznie rád úgy, hogy még dolgozik is, akkor meg tudom érteni..
mondjuk az látszik, hogy nem vagytok túl értelmes emberek, de attól még megpróbálhatnátok leülni megbeszélni a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!