Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha egy 25eves férfi állandóan az anyját majmolja? Ha én megkerem bármire szarik rá pedig már 4eve együtt élünk. De ha anyuci kiejt valamit a száján rögtön ugrik.

Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Hat, en orulnek neki, ha a fiam hallgatna ram, ha idosebb lesze...foleg akkor, ha vmi idiota csajjal szuri ossze a levelt, aki nekem nem lesz szimpatikus. De ha jo kapcsolatom lenne a parjaval, akkor nyilvan nem tartanam normalisnak, ha mindenben engem kovetne.
2015. aug. 20. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Egy anya(normál esetben) mindig ott lesz a gyerekének, mindig...a barátnők(feleségek) meg jönnek mennek, hát ezért.
2015. aug. 20. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem meg nem normális, hogy ezt csinálja. Azért ilyen korban már önállónak kellene lenni és nem robotként engedelmeskedni. Nem azt mondom, hogy hanyagolja az anyját, de hogy téged figyelembe se vesz az nem normális. Az anyjának meg semmi köze ahhoz, hogy a fia kit választ, nincs joga beleszólni a döntésbe olyan alapon, hogy nem 'szimpatikus' neki, vagy bármi. Én egyszer voltam ilyen anyuci kicsi fiával, jött egy új élethelyzet, aztán kiderült, hogy szépen sunyin beszélték le rólam mindenféle mondvacsinált indokkal, de a képembe nem merte mondani 'anyuci'. Ehhez persze két ember kell, meg nem jelenti azt, hogy neked is ilyen lesz a végkimenetel, de azért nem árt óvatosnak lenni, ha ennyire semmibe vesz.
2015. aug. 20. 13:59
 4/5 Blade Bone ***** válasza:
Igen, ha téged vesz csak semmibe az nem normális. :/
2015. aug. 20. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
ismerős,szerintem hagyd ott, mert anyuci pici fia marad örökre és szinte 100% hogy bujtatja ellened..
2016. máj. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!