Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kimennél Angliába az álmod...

Kimennél Angliába az álmod után és itt hagynád vele a jó megélhetést nyújtó ám nem igazán tetsző szakmát, amit most tanulsz?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 21:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem. Elöbb befejezném a tanulmányaimat. Semmi végzettséggel Angliában sem lehet boldogulni.
2013. nov. 11. 21:56
 2/19 A kérdező kommentje:

Már voltam ott egy évet, van munkatapasztalat, ugyanoda visszatudnék menni csak az álmommal kapcsolatos munkahelyre, aminél jobb kezdést egy IT diplomával sem tudnék elképzelni.

És ott képeznek is tovább, láttam másokat onnan elindulni, elég korrekt.

2013. nov. 11. 21:57
 3/19 anonim ***** válasza:

Mivel lassan 8 éve élek Angliában van némi tapasztalatom Angliáról.

Arra hamar rájöttem, hogy kint sem jobb a munkakörülmények, és kint is dolgozol olyan munkát ami nem igazán tetszik.

Így a válaszom: Nem mennék ki,ha jól kereső munkám lenne otthon, még akkor sem ha kevésbé kedvelem.

Azért otthon sokkal jobb család, barátok között..

Bevallom, már nagyon várom, hogy végre újra otthon élhessünk..(már tervezzük a hazautazást)

2013. nov. 11. 21:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Ha elvégzem ezt a szakot, akkor jól kereső állásom lesz itt, ez nem kérdés, csak nem igazán szeretem,a mit meg ott csinálhatnék, azt szeretném, csak necces megélhetés szempontból Ha bejön, akkor persze nagyon bejön, de mivel nincs ez így.
2013. nov. 11. 22:03
 5/19 anonim ***** válasza:
6 éve élek Angliában, azt mondom, hogy ha otthon valóban jó fizetésed van, tehát kényelmesen megélsz, akkor ne gyere ki. Én azért jöttem el, mert nem fizettek meg rendesen, mindössze nettó 240-et kerestem otthon, annyiból meg nem jöttem ki, így nekem megérte. De ha otthon valóban jól kerestem volna, akkor nem jöttem volna ki.
2013. nov. 11. 22:03
 6/19 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha olyat csinálnál jó pénzért ami nem tetszik eléggé?:D
2013. nov. 11. 22:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Megéri kijönni, de csak akkor ha az otthoni fizetésed nem elég! Ha otthon is minden nagyobb lemondás nélkül meg tudsz élni, félre is tudsz tenni, nincsenek anyagi jellegű gondjaid, akkor szerintem nem éri meg! Ha viszont elégedetlen vagy az otthoni helyzeteddel, akkor megéri. Egy új országban, az első pár hónap, akár egy év biztosan visszaesés lesz az otthoni színvonalhoz képest, lévén angliai munkaviszony nélkül csak szobát bérelhetsz, ami nem biztos megfelelő mindenki számára. Aki tud alkalmazkodni annak oké, de aki ragaszkodik a saját lakáshoz, annak az első idők nehezek lesznek.
2013. nov. 11. 22:29
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha jól keresel otthon, ha nincs anyagi gond, akkor nem éri meg kijönni. Még akkor sem ha nem tetszik a munkahelyed..Nagyon minimális az esély, hogy Angliában álomállásod lesz..
2013. nov. 11. 22:33
 9/19 A kérdező kommentje:

Jól fogok keresni, ha ezt elvégzem (sőt akár alatta is )

Egyetemista vagyok.

2013. nov. 11. 22:34
 10/19 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elvégezném ezt a szakmát, amit most tanulsz és utána mennék szerencsét próbálni. 1-2 évet kint vagy, szerencsét próbálsz, ha nem jön össze a dolog, akkor még mindig haza tudsz menni.
2013. nov. 11. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!