Kimennél Angliába az álmod után és itt hagynád vele a jó megélhetést nyújtó ám nem igazán tetsző szakmát, amit most tanulsz?
"Megéri kijönni, de csak akkor ha az otthoni fizetésed nem elég!"
Egy tényezőt felejtesz el, hogy a kérdezőnek az álma Angliában élni, ha jól értem. Sokan vannak így, és az ilyen embereket nem az hajtja, hogy degeszre keressék magukat.
Nem az Angliiában élés a vágyam, hanem egy olyan munka amit különböző okok miatt csak ott lehet csinálni. És kevesebbet kereshetnék vele arányaiban, mint az itthonival.
De ha megélek belőle, akkor nem érdekel a pénz. Csak éljek meg belőle...
" hanem egy olyan munka amit különböző okok miatt csak ott lehet csinálni"
Na most kíváncsivá tettél. Áruld már el, hogy melyik az a munka amit csak Angliában lehet csinálni???
Fociedző a legnagyobb álom, itt tisztában vagyunk a magyar viszonyokkal, esélytelen.
De a tágabb dolog ami tetszene, akármilyen gyerekekkel való sportolás, vagy inspirálás, Angliában van egy csomó ilyen, animátor gyakorlatilag, itthon nem agyon van,vagy max éhenhalni tudsz vele
De az angol viszonyokkal nem vagy tisztábban. Nem akarlak elkeseríteni, de elég nehéz foci edzőként érvényesülni egy olyan országban ahol a lakosság több mint a fele focidrukker, és sokan mint angol állampolgárok a focit válasszák munkájuknak. Előbb fognak egy olyan angolt felvenni, aki kint végezte az iskoláit, mint téged.
De mint animátor úgy el fogsz tudni helyezkedni ha van megfelelő nyelvtudás
(kint dolgozom egy munkaközvetítő irodában)
nem mennék.
Mondjuk én azt tanultam amit szeretek és a szakmámban dolgozom jó fizetésért, nagyon jó helyen. Szóval én úgy gondolom, hogy nem azért jártsm egyetemre
15: Igen, azért írtam azt, hogy az a legnagyobb álom.
De egyetemet végeznék ott is később (3-4 év), felkészülnék addig rá, tanulnék, felvehetnének egy igen jó helyre.
Valamiben kiemelkedőnek kell lenni, és én eléggé eltökélt vagyok foci szempontjából. Alacsonyról kell kezdeni, de ez pont az a szakma, ahol nem 20 évesen fut be az ember.
Ha meg nem jön össze, akkor is a közelében maradni.
Az angol edzői papírokat letenném, egyetemre is mennék, nyelvérzékem elég jó (pár szó után még volt aki angolnak hitt pedig angol volt), ez az évekkel csak tökéletesedne.
Egyelőre a viszonyokon nem aggódnék, helyem 90% hogy lenne hí mennék, egy tökéletes hely kezdésnek, utána meg már csak az illetőn múlik, hogy mennyire elhivatott, ha egy minimális IQ-val rendelkezik, és a kezdet megvolt.
Hát én akkor sok sikert kívánok. De legyél felkészülve arra, hogy Angliában nem olcsó az oktatás. Ugyanis csak 19 éves korig ingyenes. Az egyetemet keményen meg kell fizetned.
De ha anyagilag nem okoz gondot, akkor hajrá!
Az tudom, de EU-s diákhitel van rá. A pénzt meg nem sajnálom a különböző rövidebb képzésekre, sosem voltam az a gyűjtögető.
Csak szeretnék valami olyasmit csinálni, amit élvezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!