Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Targoncavezető szakmunkásnak...

Targoncavezető szakmunkásnak számít?

Figyelt kérdés

Egy cégnél dolgozom, targoncavezetőként van mustársárga épitőgépkezelő jogositványom, és szakmunkás bizonyítványom a targoncavezető szakmáról

Ebben az esetben én is szakmunkásnak számitok? A munkaszerződésembe targongavezető szerepel.

2017. jan. 4. 03:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
Igen, okés, hogy ugyanazt végzi a mindkettő a papírjával, de még szerencse, hogy nem nézik mint amikor pl egy tíz éves dolgozó többet keres mint egy öt éves. Minek? Ő is ugyanazt csinálja, és ennyi idő után nagyon sok különbség tudásba nem hiszem hogy lenne.... csak az évei miatt keres többet, de ugyanazt csinálják. ugyanúgy megbaxxák az ötéves dolgozót is vagy az egy évest mint az öt vagy tíz évest. Olyan baromi xarul vannak ezek kitatlálva mint a sicc...
2017. jan. 4. 14:16
 42/84 anonim ***** válasza:
Egy szó mint száz a targoncavezetés nem szakmunka. ennyi. szerintem nincs mit gondolkodni..... ez egy jogosítvány.... nem az okj bizonyítványával vezetheti és kezelheti hanem a jogosítvánnyal ami a zsebébe van. nincs mese. Annak megfelelően meg gondolom meg vagy fizetve...
2017. jan. 4. 14:17
 43/84 anonim ***** válasza:

"mondjuk motorosláncfűrész kezelőnek egy hónap alatt a munkaügyiben akkor az mehetne erdőt írtani egyedül is? "

Hát szerintem biztos nem :DDD Max. valakinek a keze alá dolgozhatnak, meg engedélyek kellenek, és nem is egyedül csinálja.

2017. jan. 4. 14:18
 44/84 A kérdező kommentje:
Munkaügyit hiába hívom, azt mondták nem tudják, munkatársam kerdezde benn volt. Na ez hogy van?
2017. jan. 4. 14:20
 45/84 anonim ***** válasza:
Hát gyerekek én most töredelmesen bevallom, lehet, hogy el.asztam itt valamit. Nem is kicsit. Papolok itt erről-arról, ami nagy részben igaz is, de most kezdek rájönni csak valamire. Mindjárt írom is!
2017. jan. 4. 14:26
 46/84 A kérdező kommentje:
Végülis ész érveket olvastam mindkét oldalról az interneten nem találni semmit a targoncavezető besorolásáról hogy minek számít
2017. jan. 4. 14:30
 47/84 anonim ***** válasza:
57%

jó hát az erdőírtást egyedül csak túlzóan írtam.

de akkor is jobban szakmunkás az aki szakmunkát végez el akár pár hónap alatt három év alatt, mint az aki egy tanfolyamot.

Hogy is hírdetik? Targoncavezető tanfolyam. nem pedig Targoncavezető szakmunkásképzés... figyelni kell a megnevezést, mert akár évente is változhat látjátok még az iskolák besorolása is és ami tavaly még főiskolai papírt adott az idén már egyetem lett és többet ér a papír. Persze ez már más tészta.

2017. jan. 4. 14:31
 48/84 anonim ***** válasza:
100%

Szóval arra jöttem én rá, hogy ugye a te munkakörödbe az van írva, hogy targoncás "anyagmozgató".

Az anyagmozgató pedig SEGÉDmunkás b.@szki!! Erre jöttem most rá hirtelen, hogy ehhez csak kell egy megemelt, szakirányú képzés, de csak azért, mert "speciálisabb" picit, mint ha mondjuk gépsoron betanított munkás lennél, azért! És ezért viszont neked, mint targoncásnak, többnek is kell legyen a pénzed, mint egy betanított, szalag mellett végzett munkásnak pl.!

De csak ezért, mert ugyanaz a "státusz" szerintem! Csak a targonca "emeli meg" a szintjét és a fizetésbeli különbséget!

A többi amit írtam nem hülyeség, egyébként a láncfűrészes dolog is segédmunka lehet, mondjuk egy erdész mellett, akinek maradjunk akkor ennél a példánál, a beosztottja lennél.

Tehát ezek SEGÉDmunkák! Szerintem!

2017. jan. 4. 14:32
 49/84 anonim ***** válasza:
52%
Munkaügyisek faxok. bürokraták. én is kérdeztem dolgokat irányítanak a másik ablakhoz meg emeletre. betanított emberek azok is, nem tudják ezeket. Kérdezzz rá egy targoncavezető tanfolyamot is indító sulira mintha jelentekezni akarnál és rákérdezel...
2017. jan. 4. 14:32
 50/84 anonim ***** válasza:
52%
Nyílván igaz, tehát attól, hogy tudsz mondjuk maltert keverni még nem leszel kőműves... sőt azon belül is ha mesteri fokozatot akarsz akkor külön vizsgák, de attól ugyanúgy húzza fel az is a házat mint a másik.
2017. jan. 4. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!