Targoncavezető szakmunkásnak számít?
Egy cégnél dolgozom, targoncavezetőként van mustársárga épitőgépkezelő jogositványom, és szakmunkás bizonyítványom a targoncavezető szakmáról
Ebben az esetben én is szakmunkásnak számitok? A munkaszerződésembe targongavezető szerepel.
Hát én azt tudom, hogy papíron ugyan az van a pár hónap alatt elvégzett és a három éves iskolát végzett zsebében is. Vágom ezt.
Kérdező: de az nincs megírva, hogy órabérben mennyinek kell lenni. csak max le tudod osztani hogy mennyivel kéne emelnie. de ha neked az eddig is megvolt akkor nem emelnek.... aki meg 1100 felett van az szerény tudomásom szerint is megkeresheti a száz hatvanat kb, szóval nem tudom mi kéne még neki...
"Na erre mondták hogy a targoncavezető nem tanul normál esetben sem 2-3 évig ezért nem szakmunkás."
Amúgy lehet, hogy a KETTŐ KÖZÖTT fogsz kapni valamit, se ezt, se azt, hanem valamit a kettő között!
Meglásdd kiokoskodják azt, hogy hogyan kell neked :)
Ja, és a kiskapukat is mindig megtalálják persze..
"Hát én azt tudom, hogy papíron ugyan az van a pár hónap alatt elvégzett és a három éves iskolát végzett zsebében is."
Igen, mivel ugyanazt a munkát mind a kettőnek el kell végezni. Mind a kettő ugyanazt végzi.
"de ha neked az eddig is megvolt akkor nem emelnek.."
Ez sajnos szerintem is igaz! A 64%-os jól mondja!
De én a helyetekben azért nézegetnék cikkeket, hogy mit írnak róla a neten?
Mondjuk HVG-t, vagy valami ilyesmit. Az egy mérvadó lap pl.
Lépik... ... Bár ha nem Lépik meg és más cégeknél így vagy úgy de több a pénz nem kérdés
Hogy le fog lépni pár ember, de szerintem ezzel tisztába kell lennie a vezetőségnek
Vagy nem lennék rest felhívni TÖBB munkaügyi központot, és megkérdezni ezt az egészet tőlük, hogy is van?
De szerintem úgy is az lesz, ami a cégednek "jó" lesz.
Lesz egy szűk mesgye, egy határ, és azon belül fognak okoskodni és kiszámolgatni attól is függ persze, hogy kinek milyen besorolása van ez a legfontosabb.
De erről még gyanítom nem tudnak semmit, hogy mennyi pénzt fognak odajuttatni. A biztos pedig már az, amikor már megkapták, és központilag kivan adva az "ukáz", hogy mit kell csinálniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!