Negatív bérfejlesztésre mi a helyes dolgozói reakció? Csoportos felmondás?
A csapból is az folyik hogy munkaerőhiány válság stb van lasszóval fogják az embereket és bérfejlesztés zajlik ilyen olyan emelések kedvezmények a dolgozóknak csak jöjjenek és maradjanak.
Ez főleg a kereskedelmi szektorra érvényes.
Na most ha van olyan cég ahol „negatív bérfejlesztés „ zajlik vagyis 17-ben a dolgozók még annyit se keresnek majd mint 16-ban, akkor ezt a dolgozóknak hogyan „illik” megköszönni a cégnek? Csoportos felmondással pl?
Mert azért nonszensz hogy a cég azzal áll a dolgozói elé hogy dolgozz ugyanannyit mint eddig de még annyit se kapsz majd mint eddig-miközben az infláció meg dolgozik…
Abszolút és reálértékben is csökken a fizu-és döbbenet hogy egy cég ezt ma fel meri vállalni.
És aztán majd megy a jajongás hogy ez is elment az is elment. Mint ahogy most is jajonganak hogy novemberben felvettek 3 embert és már egyik sincs itt. Találtak jobbat.
"Call centerbe érettségi kell."
Hát van két diploma a fiókban porfogónak de bevallom az érettségi bizi az nem tudom hol van ha egyáltalán még megvan.
És azt hiszed viccelek. Bár viccelnék.
Szerintem titokban a jogászlányis Balázs.
Mert ő sem elégedett az állapotokkal.!
"Hát meglátjuk a minimál alatt még mi van.
Sztem a cég elérte a pontot aminél olcsóbb nincs. "
Nem akarok neki meg másnak ötleteket adni, de a 4-6 órára bejelentett (és természetesen annyit fizető), de 8-12 órában dolgoztató (és persze nem annyit fizető) cégek sincsenek kevesen.
" cégek sincsenek kevesen."
egyre kevesebben.a közmunka óta csak egy hülye dolgozik így.
akkor már hogy írtam közmunka fix 8 órában lébecolva alig kevesebbért.
# 15
A biztonsági cégek alválakozóinak 95% jogsértést követ el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!