Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik bérezés az igazságos...

Melyik bérezés az igazságos szerintetek?

Figyelt kérdés
Adott egy vállalkozás, ahol fizikai melósok dolgoznak, legyenek pl. lakatosok. Az 50 éves Feri bácsi magasabb órabérben dolgozik mint a 25 éves Gábor. Mindketten szakképzett lakatosok. Ugyanazt a munkát, ugyanolyan minőségben ugyanannyi idő alatt kell elvégezniük, de Feri bácsi többet keres mint Gábor, mivel régebb óta dolgozik... Igazságos ez? Az elvégzett munkát bérezzük, vagy a kort? Kíváncsi vagyok a véleményetekre..
2016. nov. 11. 20:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
51%

Ember, te írtad le, hogy te találtad ki a sztorit. És még mindig nem írtad le, hogy milyen állítólagos informatikus vagy. Addig meg maradsz Balázska.

Amúgy még mindig úgy gondolod az egész napos itt vergődésed után is, hogy neked van igazad, miközben mindenki lehurrogott? Én remekül szórakozom rajtad :D

2016. nov. 14. 21:09
 92/93 A kérdező kommentje:
Érdekes, amit most már én nem értek, az a te ugrálásod lassan egy egész oldalon keresztül, immáron egymagad. :-))) Itt kizárólag te vagy az, aki oldalak óta pattog, Balázskázik, szakmámról kérdez holott egyáltalán nem érdekli valójában a válasz csak játszmázni próbál, mert azért mindketten tudjuk, h ez az igazság.. És akkor te kérdezgeted tőlem, hogy milyen válasszal lennék elégedett végre?? Mikor már egész mai nap kizárólag te kevergeted itt a .zart?! He? Balázska!! :-))) De nekem az Emese is találónak tűnik rád! :-)))
2016. nov. 14. 21:51
 93/93 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, más is mosolyogva olvassa a kommenteket.

Mindenesetre egy kis alap pszichológia:

Ha valaki nem képes megvédeni magát, akár verbálisan,

akár intelligenciával, akkor kitér a támadás (itt pl

kérdés) elől, helyette visszatámad, de nem a helyzetet

oldja meg, hanem terel ezáltal.

Nos, ki ismer magára? :)

2016. nov. 15. 06:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!