Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a fiatal csitrik mennyit...

Ezek a fiatal csitrik mennyit keresnek, most őszintén?

Figyelt kérdés

Ülök ma a buszon munkába menet, és egy csaj ilyet szól a másiknak:

"nagyon kevés a fizetés....160-at keresek, az nagyon kevés....legalábbis nekem"

"nem azért születtem, hogy számolgatnom kelljen a pénzem és garasoskodni"

valami kórházi dolgozó lehetett a csaj, úgy vettem ki.

Én magánszférában dolgozom, BME-s mérnök diplomával, és én is 160-at keresek, de kezdetekben még ettől is kevesebbet.

És én egyedül tartok fenn egy lakást, tehát van annyi rezsim, mintha albiban laknék én is. Mondjuk azt a lehetőséget ne is pedzegessük, hogy LEHET a csaj a szüleinél lakik és igen kevés a lakhatási kiadása.

De hát iphone6 meg kozmetikus, ruhák viszik a pénzt ja. Meg a taxival járás mindenhova...

2015. márc. 31. 08:31
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:
Hat igen, penzugyi szektorba mas a fizetés mert te tudod hogy mozognak a penzek, de en realos vagyok, en csak azzal q termekkel foglalkozom amibol a penzemberek meggazdagodnak.
2015. márc. 31. 22:10
 52/54 anonim ***** válasza:
48%-is Te meg egy személyiségzavaros elmebeteg. Érdekes mindenki utál téged itt mint a szart... Feljössz másokat provokálni a kamu szövegeddel, amelybôl semmi de igaz... Nem vetted észre a korábbi válaszaidnál hogy AZ emberek 99%a csak röhög rajtad? Egyik válaszodba 350-et keresel másikba meg milliókat és keféled a topmodell csajokat :D Egyet ârulj el! Miért vergôdsz itt? Ennyi idô után adj egy fb profile és lássuk ki vagy? Vagy nem vagy fasza csávò? Tudod mi vagy? Egy otthonülô troll lúzer. Na gyere, cáfold meg... Vagy tovább lököd a kamu szöveget?
2015. márc. 31. 22:35
 53/54 anonim ***** válasza:

45-ös válaszoló vagyok, szintén 48%-os!

Csesztetitek egymást, de az még senkinek nem jutott el a tudatáig, hogy a gyíkon több mint 100 felhasználó van, ennek megfelelően elég kicsi a valószínűsége, hogy egy adott százalék csak egy embert jelentsen.

Viszont a bunkó stílusú megnyilvánulása sok embernek nem a megfelelő irányba összpontosul, javaslom a hozzászólások számára való hivatkozásokat egy-egy kur*va anyázás előtt!

Köszönöm!

2015. ápr. 1. 17:29
 54/54 anonim ***** válasza:
Nyugi, az ô ritka primitív stílusát már a legtöbben ismerik. Egy arrogáns álomvilágba élô f.kalap. Most megjátssza az eszét a következô kérdésnél azt vesézi ki melyik hotelbe dugja a fitness csajokat... Aminek persze igazságalapja kb. 0%... Azt hiszi mindenki rá kíváncsi... Remélem ez az ember sok pénzzel max a valagába összetekercselve fog találkozni feldugva... Feljön az ember kemény munka után és ennek a skizofrénnek kell állandóan az agyszüleményeit hallgatni...
2015. ápr. 1. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!