Ezek a fiatal csitrik mennyit keresnek, most őszintén?
Ülök ma a buszon munkába menet, és egy csaj ilyet szól a másiknak:
"nagyon kevés a fizetés....160-at keresek, az nagyon kevés....legalábbis nekem"
"nem azért születtem, hogy számolgatnom kelljen a pénzem és garasoskodni"
valami kórházi dolgozó lehetett a csaj, úgy vettem ki.
Én magánszférában dolgozom, BME-s mérnök diplomával, és én is 160-at keresek, de kezdetekben még ettől is kevesebbet.
És én egyedül tartok fenn egy lakást, tehát van annyi rezsim, mintha albiban laknék én is. Mondjuk azt a lehetőséget ne is pedzegessük, hogy LEHET a csaj a szüleinél lakik és igen kevés a lakhatási kiadása.
De hát iphone6 meg kozmetikus, ruhák viszik a pénzt ja. Meg a taxival járás mindenhova...
45-ös válaszoló vagyok, szintén 48%-os!
Csesztetitek egymást, de az még senkinek nem jutott el a tudatáig, hogy a gyíkon több mint 100 felhasználó van, ennek megfelelően elég kicsi a valószínűsége, hogy egy adott százalék csak egy embert jelentsen.
Viszont a bunkó stílusú megnyilvánulása sok embernek nem a megfelelő irányba összpontosul, javaslom a hozzászólások számára való hivatkozásokat egy-egy kur*va anyázás előtt!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!