Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a fiatal csitrik mennyit...

Ezek a fiatal csitrik mennyit keresnek, most őszintén?

Figyelt kérdés

Ülök ma a buszon munkába menet, és egy csaj ilyet szól a másiknak:

"nagyon kevés a fizetés....160-at keresek, az nagyon kevés....legalábbis nekem"

"nem azért születtem, hogy számolgatnom kelljen a pénzem és garasoskodni"

valami kórházi dolgozó lehetett a csaj, úgy vettem ki.

Én magánszférában dolgozom, BME-s mérnök diplomával, és én is 160-at keresek, de kezdetekben még ettől is kevesebbet.

És én egyedül tartok fenn egy lakást, tehát van annyi rezsim, mintha albiban laknék én is. Mondjuk azt a lehetőséget ne is pedzegessük, hogy LEHET a csaj a szüleinél lakik és igen kevés a lakhatási kiadása.

De hát iphone6 meg kozmetikus, ruhák viszik a pénzt ja. Meg a taxival járás mindenhova...

2015. márc. 31. 08:31
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ahogy az életről, a nőkről,az interjúzatókról vélekedsz, az lerí rólad interjú alatt. Őszintén örülhetsz a fizetésednek, mert én bizony még minimálbérrel sem vennélek fel.

A szakmai tudás az egy dolog. Egy másik meg, hogy kollégákkal kell együtt dolgozni, és melletted nem hiszem, hogy bárki hosszú távon kibírná. És a HR-es unatkozó "pi.csának" ez a dolga, hogy az ilyeneket kiszűrje. A szakmai interjú nem az ő dolga, azt majd a vezető megteszi. De gondolom te nem sok szakmai interjúig jutottál.

És igenis az önértékeléseddel van baj, a világ is csak azt tükrözi vissza. Ha rólam azt mondja valaki, hogy ronda vagyok, akkor én meg azt mondom róla, hogy egy modortalan alak. Ennyi. Nem rágom magam rajta, mert nem érdekel a véleménye. Neked is ezt kéne tenni, mert a siker valóban nem a külsőn múlik. Nyilván az ápolt, jól öltözött emberek vonzóbbak, de nem kell ahhoz kigyúrtnak lenni, hogy jó irodai munkád legyen. Nem mesteredzőnek jelentkezel.

2015. márc. 31. 19:38
 32/54 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sürgősen menj el pszichiáterhez (ne pszichológushoz, hanem orvoshoz), mert ennek nagyon rossz vége lesz. Az önértékelésed 200 méterrel a padló alatt, gyűlölöd a világot és durván nem találod benne a helyed. Irány a pszichiáter, mert ennek pár év múlva öngyilkosság lesz a vége. Ismeretlenül is kérlek, hogy előzd meg.
2015. márc. 31. 19:55
 33/54 A kérdező kommentje:

Rám nem közvetlenül mondják, hogy ronda vagyok, hanem csak látszik abból, ahogy a nők hozzám VS a jóképüekhez viszonyulnak.

csak ezt az átlagemberek nem fogják fel, hogy ilyen szinten nem azon mulnak a dolgok, hogy én mit gondolok.

Pszichiátriát is megjártam egyetem végefelé, irt fel gyógyszert, mint másnak fogamzásgátlót, aztán szedtem egy kis ideig, és majdnem összeestem miatta a gellért téren.

antidepresszáns.

sajnos az agyamban nagyon sulyos gondok vannak, mert a hangualatom nagyon érzékeny, bármilyen gyógyszernek is mindig a mentális mellékhatása jön ki.

Legutóbb pl egy ilyen erősebb antibiotikumtól halálfélelmem lett meg szürkén láttam mindent. NAGYON rossz volt.

De pl mostanában, ha iszok 2-3 sört, akkor már a másnaposság is leszivja az agyam és rögtön halálfélelmem lesz meg ilyesmik. :(

És teljesen kiszámithatatlan a dolog.

Persze erre is az a POFÁZÁS, hogy gyurni kell és akkor majd boldog leszek...ÁHÁ!

igy van, aki nem gyur, az haljon meg. A nők meg nyugodtan megengedhetik maguknak, hogy hájas hassal meg löttyedten is jópasikkal dughassanak, én meg tavaly EGÉSZ ÉVBEn nem voltam olyan növel akinek lapos lett volna a hasa. PEDIG ez magyarországon nem egy elszállt igényt jelent! Mert NAGYON SOK vékony nő van!

2015. márc. 31. 20:09
 34/54 anonim ***** válasza:
31%

Miért nem mész el edzeni.

Lapos hasú nő nem fog veled leállni ha kövér vagy ha vékony,nekik FÉRFI kell,aki izmos és siker is benne van,és nem rinyál.

Amit te csinálsz az szánalmas egyszerűen.

Igen a nők a HR-s a munkaadó mind válogat ez van,fejlesztened kell a soft skilleket is és a testedet is,érted?

Vagy fogadd el,hogy nem lesz se nőd se munkád csak max 160-ért.

Igen a nőknek izmos pasik kellenek főleg a lapos hasúaknak azoknak meg pláne,meg egyéb dolgok.

2015. márc. 31. 20:20
 35/54 A kérdező kommentje:
na jó, ez még oltásnak is xar volt...
2015. márc. 31. 20:21
 36/54 A kérdező kommentje:

ez a "szolgáljuk ki a nőket feltétlenül" hozzáállás nem para?

tudod ebből lesznek azok a jó kis uncsi házasságok, ahol a férj kidolgozza a belét a családért, a nő meg félrekur, mert a férje már "nem elég izgalmas" + "megcsunyult"...pedig valójában csak leélte a sok munka

2015. márc. 31. 20:22
 37/54 anonim ***** válasza:

Szerintem te vagy alul fizetve.

(nem olvastam el, csak az 1. oldalt)

Férjem szakács, 230.000 Ft-ot keres, havi 15 napot dolgozik. Én szülés előtt pultosként dolgoztam, szintén havi 15 napot, 160.000 Ft-ot kerestem.

Úgyhogy hiába vagy diplomás, alul vagy fizetve...

2015. márc. 31. 20:23
 38/54 anonim ***** válasza:

Melyik része,ja hogy ingyen kellene minden,hogy kis ujjadatb se mozdítod és legyen 500nettós meló,fitnesz alkatú nő?

Vagy hogy képzeled?

2015. márc. 31. 20:23
 39/54 anonim ***** válasza:
62%

Nem kiszolgálás ember,de könyörgöm minél jobb a csaj annál többet vár el,és ez így van rendjén.

Én is kidolgozom a belem,mérnök vagyok mégis heti 4-szer kőkeményen edzek.És igen nem okoz gondot a szép lányokkal ismerkedés.

2015. márc. 31. 20:24
 40/54 A kérdező kommentje:

nekem tök átlagos csaj elég. Abból is a többségnek lapos a hasa.

Nem azt mondtam, hogy valami szikkadt hormonzavaros testépitő nő kell, hanem csak LEGALÁBB NE LEGYEN DAGADT!

2015. márc. 31. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!