15 éves leszek nemsokára, (tudom nagyon fiatal ), de diákmunkát keresnék. Szeretnék játékokat (PC) venni stb és ebben az esetben nem akarok a szüleimtől pénzt kérni?
Tényleg nagyon fiatal vagy, ha a pénzed holmi játékokra szeretnéd költeni... Kockulás helyett tanulhatnál inkább.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: újságkihordás.
Nem vállalhatsz diákmunkát.
Ráadásul suli mellett nem egyszerű lenne.
Én azt mondom, hogy ha tényleg dolgoznál akkor nem játékra költenéd.
Én diákként 3 évet dolgoztam suli mellett heti 3-4 napot is gyárban szalag mellett. Iszonyú megterhelő volt és miután megkaptam a pénzt eszembe nem jutott, hogy játékra költsem a kemény munkával megszerzett pénzt.
ha eléri a 15öt már szülői engedéllyel dolgozhat.
ha elkezd dolgozni erre majd ő is rájön. de mivel valószínűleg újgazdag családról van szó, nem fog dolgozni csak nyáron 2 hónapot, aztán majd diploma után lepődik meg, hogy sehová nem veszik fel mert nincs tapasztalata.
Látom, már régi kérdés, de most láttam meg.
Mennyi begyöpösödött válaszoló! Úrég!
Miért, mire kellene költenie egy 15 éves srácnak/lánynak a pénzét? Számlákra? Én ha szülő lennék, megbecsülném, ha a fiam/lányom dolgozni akar és abból játékot venni! Szerintem ez abszolút felelősségteljes!
Amúgy 31 éves nő létemre én is szeretem a számítógépes játékokat (bár inkább a konzolt, mint a PC-t), szóval totál meg tudom érteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!