Ha van egy megműtött két éves bordeauxi szukám és össze akarok költözni valakivel akinek van két schnauzerje (egy idősebb nőstény és fiatal kan), akkor mire számítsak?
az enyém ivartalanított
nem attól félek, hogy orgiáznak...
Te ismered a saját kutyádat.Akkor az ő reakcióját tudod.
A másik ember is nyilván ismeri a kutyáit,tehát ő is tudja,hogy kijönnek-e idegennel vagy sem.
Mi innen a messzeségből,egyikőtök kutyáját sem ismerjük,tehát fogalmunk sincs,hogy mi lesz :D
Esetleg a 2 szuka között lehet gond.De ez is a neveltségtől függ.Nekem egy kan amstaffom van,mégsem izgulok soha,ha új kutya érkezik,mert tudom,hogy az én kutyámmal nincs gond.Pedig amstaff.( 2 év él együtt egy szintén kan snacival,a legnagyobb harmóniában)
Az enyém nagyon békés, de abban biztos vagyok ha meg kell védenie magát, erősebb a másik kettőnél...
A másik kettőnek meg a saját területére kell beengednie egy idegent...
Neveltek, iskolázottak...
Csak valahol még korábban olvastam, hogy idősebb szuka nem szokott összeszokni fiatallal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!