Ezek a fiatal csitrik mennyit keresnek, most őszintén?
Ülök ma a buszon munkába menet, és egy csaj ilyet szól a másiknak:
"nagyon kevés a fizetés....160-at keresek, az nagyon kevés....legalábbis nekem"
"nem azért születtem, hogy számolgatnom kelljen a pénzem és garasoskodni"
valami kórházi dolgozó lehetett a csaj, úgy vettem ki.
Én magánszférában dolgozom, BME-s mérnök diplomával, és én is 160-at keresek, de kezdetekben még ettől is kevesebbet.
És én egyedül tartok fenn egy lakást, tehát van annyi rezsim, mintha albiban laknék én is. Mondjuk azt a lehetőséget ne is pedzegessük, hogy LEHET a csaj a szüleinél lakik és igen kevés a lakhatási kiadása.
De hát iphone6 meg kozmetikus, ruhák viszik a pénzt ja. Meg a taxival járás mindenhova...
8órásba.
BAJ?
Nekem nem baj, legfeljebb neked, hiszen te adod olcsón magad.
Csak akkor nem értem miért zavar ha valaki többre vágyik?
Neked láthatóan ennyi is elég, másnak meg nem.
nem hinném, hogy azért többet fizetne bárki, mint amihez én értek.
persze nagy pofával + haverkodással be lehet ülni olyan állásokba, amihez FINGJA nincs az illetőnek, aztán majd becsicskitott emberek megcsinálják helyette, ő meg csak zsebeli a pénzt.
Nekem speciel még így is megéri, hogy ne anyámékkal éljek, vidéken!
Az,hogy te 160-t keresel a te bajod,ennyi érsz a saját szemedben?
Miért nem pályázol?
Miért nem képzed magad?
NYelvet miért nem tanulsz?
Amúgy 160-ból megélni MISSION IMPOSSIBLE.
Egy kezdő mérnök vagy IT-s már diploma nélkül is minimum 250 nettó,de még arra is kicsit szájhúzós.
Te neked BME-s diplomád van,az hogy ennyire árazod magad sajnos ez a te hibád.
És igen igaza van a lányoknak meg mindenkinek,nem azért élünk,hogy spóroljunk hanem hogy nagykanállal majszoljuk az életet.
engem ugy neveltek, hogy aki sokat keres az éjjel nappal dolgozik, és nem ér rá élni.
ugyhogy nem jön össze a nagylábon élés meg a jó kereset.
sajnos az én szakmámban csak a sok munkára adják a pénzt, nem a pofára.
Igen eleinte sokat kell dolgozni,de semmi sincs ingyen,viszont így meg nem tudsz rendesen élni sem.
Ez baromság,hogy aki sokat keres nincs ideje élni,szüleid nem szerették a pénzt és olyan dolognak tartották amit nehéz megszerezni,meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!