Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek a fiatal csitrik mennyit...

Ezek a fiatal csitrik mennyit keresnek, most őszintén?

Figyelt kérdés

Ülök ma a buszon munkába menet, és egy csaj ilyet szól a másiknak:

"nagyon kevés a fizetés....160-at keresek, az nagyon kevés....legalábbis nekem"

"nem azért születtem, hogy számolgatnom kelljen a pénzem és garasoskodni"

valami kórházi dolgozó lehetett a csaj, úgy vettem ki.

Én magánszférában dolgozom, BME-s mérnök diplomával, és én is 160-at keresek, de kezdetekben még ettől is kevesebbet.

És én egyedül tartok fenn egy lakást, tehát van annyi rezsim, mintha albiban laknék én is. Mondjuk azt a lehetőséget ne is pedzegessük, hogy LEHET a csaj a szüleinél lakik és igen kevés a lakhatási kiadása.

De hát iphone6 meg kozmetikus, ruhák viszik a pénzt ja. Meg a taxival járás mindenhova...

2015. márc. 31. 08:31
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Akkor neked is tenned kell érte mivel ő nem dagadt ezért sportol figyel magára neked is adni kell.

Mit tudsz nyújtani,ezen gondolkodj el.

2015. márc. 31. 20:26
 42/54 A kérdező kommentje:

azt tudom nyujtani, hogy alacsony vagyok, nem vagyok elhizva.

Kaptam egy lakást, bár ez semmit sem jelent, mert a jóképü fiukkal a bokorba is örömmel mennek dugni a lányok, hozzám a szép lakásba se!

2015. márc. 31. 20:27
 43/54 A kérdező kommentje:

az a baj igazából, hogy már a velem egy szinten lévő nőknek is hozzám képest sokkal jobb pasi kell.

Hány párt látok ember, hogy a csaj egy trotty, a pasi meg sportos. Az ilyen nőnek nem ég le a pofája, hogy a pasija gürizik őkelme meg lófaxt se csinál csak a picháját viritja?

2015. márc. 31. 20:29
 44/54 anonim ***** válasza:

Dolgoztam favágóként még fénykoromban, mikor jobb kondim volt nettó 160-240e fizuért, napi 11-12 órában, havi 20-31 napon. Benzinkutasként havi 240 órára, borravalót is beszámítva havi 100-120e-ért.

Jelenleg közszférában dolgozom vegyészmérnökként, nettó 105e-et kapok.

Csajozással már 2004 óta nem foglalkoztam, túl energiaigényes és van olcsóbban is pun*ci, a drámát és lelkizést pedig rühellem.

Nem értem miért fanyalogsz, ha annyira kanos vagy pengess ki 5rugót és nem csak a bánatod fog elszállni, 3w.rosszlányok.hu

Jó szórakozást kívánok!

2015. márc. 31. 21:43
 45/54 A kérdező kommentje:
á kösz, már volt meg a rosszlanyokról csaj, csak ez két hónap "járás" után derült ki róla.
2015. márc. 31. 21:46
 46/54 anonim ***** válasza:
44-es hozzád senki se szólt,nyitott topik ennyi,te is kb egy rinyagép lehetsz akit kerül mindenki.
2015. márc. 31. 21:53
 47/54 A kérdező kommentje:
jaj ez a 48%-os tag tényleg elég kellemetlen.
2015. márc. 31. 21:55
 48/54 anonim ***** válasza:

neked akartunk segíteni csak.

De ha nem kell rendben.

2015. márc. 31. 21:58
 49/54 A kérdező kommentje:
trollex
2015. márc. 31. 22:04
 50/54 anonim ***** válasza:
Én sokra akarom vinni. Nettó 300-at keresek, lassan akarok egy céget indítani. És nincs diplomám. Érettségi és 2 év pénzügyi szak.
2015. márc. 31. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!