Ezek a fiatal csitrik mennyit keresnek, most őszintén?
Ülök ma a buszon munkába menet, és egy csaj ilyet szól a másiknak:
"nagyon kevés a fizetés....160-at keresek, az nagyon kevés....legalábbis nekem"
"nem azért születtem, hogy számolgatnom kelljen a pénzem és garasoskodni"
valami kórházi dolgozó lehetett a csaj, úgy vettem ki.
Én magánszférában dolgozom, BME-s mérnök diplomával, és én is 160-at keresek, de kezdetekben még ettől is kevesebbet.
És én egyedül tartok fenn egy lakást, tehát van annyi rezsim, mintha albiban laknék én is. Mondjuk azt a lehetőséget ne is pedzegessük, hogy LEHET a csaj a szüleinél lakik és igen kevés a lakhatási kiadása.
De hát iphone6 meg kozmetikus, ruhák viszik a pénzt ja. Meg a taxival járás mindenhova...
Akkor neked is tenned kell érte mivel ő nem dagadt ezért sportol figyel magára neked is adni kell.
Mit tudsz nyújtani,ezen gondolkodj el.
azt tudom nyujtani, hogy alacsony vagyok, nem vagyok elhizva.
Kaptam egy lakást, bár ez semmit sem jelent, mert a jóképü fiukkal a bokorba is örömmel mennek dugni a lányok, hozzám a szép lakásba se!
az a baj igazából, hogy már a velem egy szinten lévő nőknek is hozzám képest sokkal jobb pasi kell.
Hány párt látok ember, hogy a csaj egy trotty, a pasi meg sportos. Az ilyen nőnek nem ég le a pofája, hogy a pasija gürizik őkelme meg lófaxt se csinál csak a picháját viritja?
Dolgoztam favágóként még fénykoromban, mikor jobb kondim volt nettó 160-240e fizuért, napi 11-12 órában, havi 20-31 napon. Benzinkutasként havi 240 órára, borravalót is beszámítva havi 100-120e-ért.
Jelenleg közszférában dolgozom vegyészmérnökként, nettó 105e-et kapok.
Csajozással már 2004 óta nem foglalkoztam, túl energiaigényes és van olcsóbban is pun*ci, a drámát és lelkizést pedig rühellem.
Nem értem miért fanyalogsz, ha annyira kanos vagy pengess ki 5rugót és nem csak a bánatod fog elszállni, 3w.rosszlányok.hu
Jó szórakozást kívánok!
neked akartunk segíteni csak.
De ha nem kell rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!