Ha mostanság indulna egy MLM cég, amiről még nagyon kevesen tudnak, szóval nagyon hamar lehetne feljutni, és a fő profilja a spórolás lenne, akkor szívesen részt vennétek benne?
Biztosan nem, arról már nem is beszélve, hogy mi az, hogy nem szokványos?
A lényeg ugyanaz, alul a sok "szerencsétlen", akit behülyítettek, fent meg egy-két ember. aki jól járt.
A szokványosokban általában szabályozva van, h hányadik mélységig megy a kifizetés, és hány lábad lehet pl. hibrid-bináris, kényszerített-mátrix rendszer. Reklámozni sem lehet, mármint, ha feladsz egy hirdetést, vagy szórólapoznál, akkor nem szerepelhet a cég neve.
Hát nyilván azok keresik a legtöbbet, akik felül vannak...de bárki kerülhet felülre. Legalábbis nekem már sikerült középmezőnybe felküzdenem magam egy multi-level marketinges cégnél, csak sokkal egyszerűbb lenne egy frissen indulónál, ahol a pozíciók még nincsenek forgalomhoz kötve.
Ha tényleg most indulna az MLM cég és így az elsők között belépve a piramis tetejének a közelébe kerülnék akkor belépnék, mert úgy megéri.
Tudom hogy szemét dolog meg így mások hasznából szereznék pénzt, de a tapasztalataim után azt mondom, hogy aki ezeken bukik és be lehet vele hülyíteni megérdemli sajnálom......:)
2 kérdés:
1., Miből is lenne a bevétel?
2., Mégis hogyan akarod rávenni a nagy multikat, hogy kedvezményt adjanak az utalványodra?
Szerintem az MLM-ben csak az bukik, aki befizeti, és az első hónapban feladja/nem kér segítséget. Na, ezt sosem értettem, h minek fizet be bárki is egy forintot bármibe, amivel aztán kb. nem is akar foglalkozni. A vezetők sem egy hónap alatt kerültek felülre.
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!