Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szívesen kitanulnék egy új...

Szívesen kitanulnék egy új szakmát, mire van igény mostanság?

Figyelt kérdés
Egyre jobban elegem van a munkahelyemből. Nem is fizet jól és rosszul is bánnak velünk. Teljesen új karriert szeretnék.
2014. júl. 27. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nehéz, megmondani, de egy biztos: nyelvet tanulj, abból soha sem lesz bajod. És ne közép fokra törekedj, ha van motivációd, hanem felsőre, és használható nyelvtudásra.

De ne azt nézd hogy mi a keresett mostanság, hanem azt mi mi lesz majd az a jövőben várhatóan, illetve mi az amivel szívesen is foglalkoznál. Egy jó tipp: ha tudsz olyan területet amit szívesen csinálnál napi 8 órán túl is, mert szereted, abba az irányba menj.

2014. júl. 27. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én szeretek napi 8 órán keresztül játszani, de ezért sajnos senki sem hajlandó nekem pénzt fizetni.
2014. júl. 28. 08:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Második : Youtube-ra csinálj jó videókat játék közben, jelentkezz versenyekre és akár kereshetsz is pénzt. Nézd csak meg PewdiePie-t. Van egy sajátos humorérzéke, videókat készített hobbiból most meg abból él. Egy bizonyos nézettség mellett fizet a youtube. Csak akkor úgy kell regisztrálni azt hiszem, hogy ez pénzkeresési céllal csinálsz vidiket. Olvass utána mi h működik pontosan, én csak úgy körülbelül tudom a dolgokat.

2014. júl. 28. 12:34
 4/5 anonim ***** válasza:
robotokra
2014. aug. 1. 02:14
 5/5 Singham ***** válasza:
,,Egyre jobban elegem van a munkahelyemből. Nem is fizet jól és rosszul is bánnak velünk". Kb a többi munkahely is ilyen. Jó lenne tudni, hogy fiú vagy-e lány kérdező, mert aszerint tudnánk ajánlani neked szakmákat/szakokat.
2014. aug. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!