Folyami hajós munkával mennyi pénzt lehet havonta félretenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Felszolgáló vagy recepciós munkakörre gondoltam. Ezekkel mennyit lehet havonta spórolni? Megéri pénz miatt kimenni?
2014. jún. 6. 14:30
1/5 anonim válasza:
Szia!
Hát nehéz melód lesz a ezeknek akarsz kimenni, de te tudod. Nem tudom, hogy kell-e hajózáshoz papirocska, hogy te tanulómatróz vagy ezt nem tudom. De ezt mindenképp kérdezd meg ha elmész. Keresni ezekkel szerintem ha találsz egy jót akkor 600-850 euró közé taksálnám.
2/5 A kérdező kommentje:
Tanulomatroz?? Hogy jon az a pincerkedeshez? :-)
2014. jún. 9. 21:58
3/5 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy kell hozzá de lehet, hogy már nem. Mert én is akarok majd kimenni és az egyik Kapitány ismerősöm mondta, hogy kell hozzá az a papíros.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
Én ilyenről még sosem hallottam, pedig már átböngésztem a hajós munkákat hirdető cégek honlapjait.
Viszont az általad megadott fizetés is nagyon kevés! havi 600 euró, vagyis 180 e Ft-ért az ágyból sem kelek ki, nemhogy 12-14 órákat dolgozzak :) SZerintem azért magasabb a fizetés egy hajós pincér esetében, én legalábbis arra számítanék
2014. jún. 12. 15:57
5/5 anonim válasza:
Ja plusz jatt az kb. heti 100-200 euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!