Milyen kinti munkával lehetne félretenni Angliai egyetemhez? (fontos, nagyon sokat jelentene)
Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni egyetemre, de egyelőre lehetőségem sincs, hogy itthoni keresetből összehozzak egy indulótőkét, ezért gondoltam a kinti munkára.
Angolból felsőfokúm van, németből hamarosan meglesz a középfok, de még ha kell, tanulnék mellé valamit (egy-két év alatt), hogy találjak kint egy olyan munkát, amiből jobban félre tudok tenni.
2012. aug. 23. 21:52
1/2 anonim válasza:
elmész Ausztriába egy síparadicsomba mosogatni, takarítani, de olyan helyre, ahol fizetik a szállást és az étkezést is, így gyakorlatilag az egész fizetésed megmarad, vagy ha az nem is, de egy szezon alatt, ami cca. 4-6 hónap, össze lehet szedni szép összeget.
2/2 anonim válasza:
4-5 szezon alatt összejöhet a tandíjra való. én már 2. szezonomat kezdem decemberben, az első szezonom alatt megtakarítottam 6800 €-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!